|
علوم و صنایع غذایی ایران، جلد ۷، شماره ۲۵، صفحات ۹۵-۱۰۲
|
|
|
عنوان فارسی |
بهینه سازی شرایط تولید اسید لاکتیک در فرایند غیر مداوم تخمیر آب پنیر توسط باکتری لاکتوباسیلوس کازئی |
|
چکیده فارسی مقاله |
چکیده بدلیل مصرف فراوان اسید لاکتیک و مشتقات آن، در سال های اخیر مطالعات زیادی به منظور تولید این اسید آلی صورت گرفته است. در این پژوهش، شرایط تولید اسید لاکتیک از آب پنیر پروتئین گیری شده در یک فرایند تخمیر غیر مداوم توسط لاکتوباسیلوس کازئی مورد مطالعه قرار گرفته و به منظور بهینه سازی شرایط محیط کشت، از روش تاگوچی استفاده شد. 4 غلظت مختلف برای منابع ازت؛ عصاره مخمر، پپتون و سولفات آمونیوم؛ و 3 سطح برای دما و دور همزن انتخاب شد. در شرایط بهینه تعیین شده با تحلیل های تاگوچی، در یک فرایند غیر مداوم و بدون کنترل pH، پس از گذشت 24 ساعت گرماگذاری نمونه ها، 5/12 گرم بر لیتر اسید لاکتیک بدست آمد. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
|
|
عنوان انگلیسی |
Optimization of Lactic Acid Production Conditions in Batch Fermentation of Whey by Lactobacillus casei |
|
چکیده انگلیسی مقاله |
Recently, many studies have been conducted to produce lactic acid. At present study, lactic acid production conditions from whey, in batch fermentation, by Lactobacillus casei were studied to optimize culture medium, using Taguchi method. Four different concentrations for nitrogen sources; yeast extract, peptone and ammonium sulfate; and 3 levels for temperature and shaker rate were selected. At predicted optimum conditions by Taguchi analysis, in batch fermentation and without pH control, after 24 hrs incubation, 12.5 g/lit lactic acid was obtained. |
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://fsct.modares.ac.ir/article_175_ae1811e2a4cb80bcbf68c2e26e4a7635.pdf |
فایل مقاله |
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-198626.pdf |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
نسخه مرتبط |
نشریه مرتبط |
فهرست نشریات
|