این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
علوم و صنایع غذایی ایران، جلد ۹، شماره ۳۵، صفحات ۶۷-۷۶

عنوان فارسی مطالعه اثر ضد ‌باکتریایی اسانس پوست دارچین (Cinnamomum zeylanicum) در شرایط آزمایشگاهی در برابر پنج باکتری عامل فساد غذایی
چکیده فارسی مقاله چکیده ترکیب شیمیایی اسانس پوست دارچین Cinnamomum zeylanicum Nees)) مورد استفاده در صنایع غذایی با استفاده از دستگاه GC–MS ارزیابی شد و 21 ترکیب شناسایی شدند. سینامالدهید[1] با 41/60 درصد بیشترین مقدار را به خود اختصاص داده بود و پس از آن لینالول[2] (46/6 درصد)، ارتومتوکسی سینامیک آلدهید[3] (63/3 درصد)، بتا کاریوفیلن[4] (5/3 درصد)، 8-1 سینئول[5] (32/3) ، اوجنول[6] (19/3 درصد) و ترکیبات دیگر قرار داشتند. فعالیت آنتی‌باکتریایی (حداقل غلظت بازداری و کشندگی) اسانس پوست دارچین در مقابل 5 باکتری بیماری‌زا و فسادزا در مواد غذایی شامل Listeria monocytogenes، Escherichia coli، Pseudomonas fluorescens، Lactobacillus plantarum و Lactobacillus sakei ارزیابی شدند. حداقل غلظت بازداری اسانس دارچین در مقابل L. sakei g/mlµ 250 و برای سایر باکتری‌ها برابر g/mlµ 500 مشاهده شد. حداقل غلظت کشندگی برای L. sakei و Ps . fluorescens برابر g/mlµ 1000 و برای سایر باکتری‌ها بالاتر از g/mlµ 1500 بودند. [1]. E-cinnamaldehyde [2]. Linalool [3]. Ortho methoxy cinnamic aldehyde [4]. -βcaryophyllene [5]. 1,8-cineole [6].Eugenol
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Investigation of antibacterial activity cinnamon bark essential oil (Cinnamomum zeylanicum) in vitro antibacterial activity against five food spoilage bacteria
چکیده انگلیسی مقاله The chemical composition of the essential oil of Cinnamomum zeylanicum (Nees) that has been used in food indusries were analysed by GC–MS and 21 components were detected. The major component characterized in the essential oil was E-cinnamaldehyde (60.41%). The other components were linalool (6.46%), Ortho methoxy cinnamic aldehyde (3.63%), βcaryophyllene (3.5%), 1, 8-cineole (3.32%), Eugenol (3.19%) and etc. The antimicrobial activity including minimum inhibitory concentration (MIC) and minimum bactericidal concentration (MBC) of cinnamon essential oil were evaluated against five food born pathogenic and spoilage bacteria including Listeria monocytogenes, Escherichia coli, Pseudomonas fluorescens, Lactobacillus plantarum and Lactobacillus sakei. The MICs of cinnamon essential oil against L. sakei and the other bacteria were observed 250 and 500 µg/ml respectively. The MBC of cinnamon essential oil against Pseudomonas fluorescens and Lactobacillus sakei was 1000 µg/ml. The MBCs for the other bacteria were more than 1500 µg/ml.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://fsct.modares.ac.ir/article_219_6cc1b3c3881c8d826f39a79a45760d6e.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-198486.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات