این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 12 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۱، شماره ۴۵، صفحات ۶۵-۷۶
عنوان فارسی
درجه بندی برگه خشک شده سیب از لحاظ کیفیت و تازگی با استفاده از فنآوری ماشین بینایی پس از پیرسازی مصنوعی سمیرا کریمی ، اشکان نیکیان
چکیده فارسی مقاله
چکیده میوه سیب از جمله محصولات باغی بسیار ارزشمند از لحاظ غذایی به شمار میآید و تولید آن در کشور ما از جایگاه بالایی در زمینه اشتغال زایی و ارزآوری برخوردار است. از میان فرآورده های این محصول، می توان به برگه خشک شده سیب اشاره کرد که با توجه به افزایش روز افزون روش های تولید صنعتی این فرآورده در کشور، و تقاضای قابل توجهی که در میان عامه مردم از لحاظ مصرف وجود دارد ارائه روش های جداسازی کیفی این محصول پس از ماندگاری طولانی را حائز اهمیتی فراوان نموده است. در مقیاس میکروسکوپیک، سطح داخلی برگه های خشک شده سیب به روش سرمادهی آنی، از دانه های کریستالی مانندی ساخته شده است که هر کدام از شکل و ابعاد متفاوتی نسبت به یکدیگر برخوردار می باشند که در نهایت آرایش آنها در کنار یکدیگر منجر به ایجاد ساختار منحصر بفردی بعد و قبل از کاهش کیفیت ماندگاری خواهد شد. در این تحقیق با استفاده از فنآوری ماشین بینایی، تکنیکی جهت جداسازی آنی این ساختار در طی فرآیند زمانی ثابتی در ارائه شده است. ابتدا عمل رمزگذاری در فرآیند ماشین بینایی جهت شناسایی پارامترهای تعریف شده با استفاده از دو روش تجزیه موجکی نرمال1 و تحزیه موجکی بسته ای2 انجام گردید و در نهایت با استفاده از مقادیر انرژی در تصاویر بعد از رمزگذاری، دسته بندی تصاویر جهت تشخیص برگه های مرغوب خشک شده از برگه های خشک شده بدون کیفیت صورت گرفت. نتایج نشان داد که استفاده از روش بسته های موجکی از قدرت بهتری در رمزگذاری تصاویر نسبت به روش دیگر برخوردار می باشد. آستانه یابی مقادیر فواصل انرژی در تصاویر، روشی کاملا موثر نشان داده شد که می تواند در 86/0 ثانیه تصاویر 2600×2600 پیکسلی برگه های مرغوب را شناسایی نماید. 1. Wavelet decomposition 2. Wavelet packets
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Apple dried layer quality and freshness sorting using machine vision technology after artificial aging Karimi, S.1, Nikian, A2
چکیده انگلیسی مقاله
Apple fruit as horticultural products is considered very valuable in terms of food production and employment and exchange technology in Iran. Due to increasing industrial production methods and significant public demand of dried apple layer as an apple product, qualitative separation methods for long time lasting of this product becomes more important. In microscopic scale of fast chilling method, internal surface of dried apple layers consist of Crystal-like beads which are different in size and shape. Finally, arrangements make unique structure before and after of reduction lasting quality. In this research, a technique was presented to fast sorting during constant time process using machine vision technology. At first, the encryption operation for identification of Defined parameters using two methods of Wavelet decomposition and Wavelet packets was done and finally pictures sorting for identification of dried desirable layers from inferior layers using energy values in images after encryption operation were done. Results showed that the Wavelet packets method was more capable in images encryption than the other method. Energy interval detection threshold in images was found quite effective which can identify images of 2600×2600 pixels desirable layers in 0.86 second.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/article_10745_fcd00abd581a015112f1c55355aea994.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-198351.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات