این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 28 آبان 1404
علوم دامی ایران
، جلد ۴۷، شماره ۱، صفحات ۱۹-۲۹
عنوان فارسی
تأثیر سطوح مختلف سبوس برنج با و بدون مولتی آنزیم بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ و فراسنجههای بیوشیمیایی خون مرغان تخمگذار سویه ̎های- لاین W-۳۶ ̎
چکیده فارسی مقاله
در این آزمایش تأثیر سطوح مختلف سبوس برنج و مولتیآنزیم با استفاده از طرح کامل تصادفی به روش فاکتوریل بر عملکرد، کیفیت تخممرغ، مشخصه (پارامتر)های بیوشیمیایی خون و زرده تخممرغ 288 قطعه مرغ تخمگذار سویه ̎هایلاین̎ (سن سی هفتگی) و در یک دوره دوازده هفتهای آزمایش شد. جیرههای آزمایشی شامل سطوح 0، 5، 10 و 15 درصد سبوس برنج با و بدون مولتیآنزیم ناتوزیم بودند. درصد تولید تخممرغ، وزن تخممرغ، خوراک مصرفی، ضریب تبدیل خوراک و گرم تخممرغ تولیدی تحت تأثیر سطوح سبوس برنج و افزودن آنزیم واقع نشد. واحد هاو، وزن مخصوص، وزن پوسته تخممرغ، ضخامت آن و نسبت وزن پوسته به سطح آن تحت تأثیر سطوح سبوس برنج و مولتیآنزیم قرار نگرفت. نتایج نشان داد که بین گروههای مختلف آزمایشی مقادیر گلوکز، آلبومین، پروتئین کل، اسید اوریک، تریگلیسرید، کلسترول سرم خون تفاوت معنیداری وجود نداشت. نتایج این تحقیق نشان داد که از سبوس برنج تا 15درصد با یا بدون افزودن مولتیآنزیم در جیره غذایی مرغهای تخمگذار بدون داشتن هیچگونه اثر نامطلوبی در عملکرد و کیفیت تخممرغ میتوان استفاده کرد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
سبوس برنج، کیفیت تخممرغ، مرغ تخمگذار، مولتیآنزیم،
عنوان انگلیسی
Effects of different levels of rice bran with and without multi-Enzyme supplementation on performance, egg quality and serum biochemical parameters in commercial ̎Hy-line W-36̎ laying hens
چکیده انگلیسی مقاله
The present study was conducted to determine the effects of rice bran and dietary multi-enzyme (Natuzyme) on performance, egg quality, and blood biochemical parameters of 288 laying hens during 12 week. This experiment was conducted in a completely randomized design in a factorial arrangement of 4×2, with four different levels of rice bran (0, 5, 10 and 15%) and two levels of multi enzyme (0 and 0.05%) with three replicates (n=12 birds). Egg production, egg weight, feed intake, feed conversion ratio and egg mass were not influenced by rice bran and enzyme supplementation. The effects of different levels of rice bran and supplementation of enzyme were not significant on Haugh unit, specific gravity, eggshell weight, eggshell thickness and shell weight/surface area. Also the effects of different levels of rice bran and supplementation of enzyme were not significant on albumin, blood total protein, uric acid, globulin, cholesterol, triglycerid and glucose. It was concluded that rice bran could be used up to 15% in laying hens diets without any detrimental effect on performance and egg quality.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
علیرضا صفامهر |
استاد گروه علوم دامی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد مراغه
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه آزاد اسلامی مراغه (Islamic azad university of maragheh)
هادی عطار حسینی | attar hosseini
دانش آموخته کارشناسی ارشد گروه علوم دامی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد مراغه
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه آزاد اسلامی مراغه (Islamic azad university of maragheh)
نشانی اینترنتی
http://ijas.ut.ac.ir/article_57996_7b30c937b54d6650b695d68efb4f453c.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/954/article-954-194616.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات