این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 24 آبان 1404
علمی شیلات ایران
، جلد ۲۰، شماره ۴، صفحات ۱-۱۰
عنوان فارسی
تاثیر نوکلئوتید جیره غذایی بر تغییرات ساختار روده، رشد و پروفیل اسیدهای چرب میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei)
چکیده فارسی مقاله
تاثیر نوکلئوتید جیره (2/0 درصد) بر رشد، مورفولوژی روده و پروفیل اسیدهای چرب میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) به مدت 5 هفته در استان بوشهر (دلوار) مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش با 3 تکرار در مخازن پلیاتیلنی مدور با ظرفیت 300 لیتر انجام گرفت. هر تانک پرورشی بطور تصادفی با 25 عدد میگو با میانگین (انحراف معیار) وزن 03/0±21/3 گرم پر شد. افزودن نوکلئوتید جیره سبب بهبود معنی دار شاخص های رشد (شامل، 10 درصد افزایش وزن بدن، 97/7 درصد افزایش ضریب رشد ویژه، 32/11 درصد افزایش نرخ بازده پروتئین، 64/9 درصد کاهش ضریب تبدیل غذایی) و میزان اسیدهای چرب 5n14:1، 3n20:3 و DHA شد اما اختلاف معنیداری در میزان بقاء، طول حدقهای کاراپاس، غذای مصرفی و میزان SFA, MUFA, PUFA, n3/n6 و EPA+DHA بین دو تیمار مشاهده نشد. همچنین طول سلولهای اپیتلیال روده در بند اول شکمی در تیمار نوکلئوتید بطور معنی داری بیشتر از گروه شاهد بود.
کلیدواژههای فارسی مقاله
نوکلئوتید، اسیدهای چرب، تغذیه، رشد، میگوی سفید غربی
عنوان انگلیسی
Effected by dietary nucleotide on changes in intestinal morphology, growth and fatty acid profile of whiteleg shrimp (Litopenaeus vannamei)
چکیده انگلیسی مقاله
The effects of dietary nucleotide (0.2%) on the growth, intestinal morphology as well as fatty acid profile of the whiteleg shrimp, Litopenaeus vannamei was investigated in Bushehr province (Delvar) for a 5-week feeding trial. The experiment was carried out in triplicate in circular PVC tanks of 300L capacity. Each tank was randomly filled with 25 shrimps weighting on average 3.21±0.03g. Added dietary nucleotide significantly improved growth factors such as 10% weight increase, 7.97% increase in specific growth rate (SGR), 11.32% increase in protein efficiency ratio (PER), 9.64% decrease in feed conversion ratio (FCR) and 14:1n5, 20:3n3 and DHA fatty acids. However, no significant differences were evident in survival, carapace length gain, daily feed consumption and saturate fatty acid (SFA), monounsaturated fatty acid (MUFA), poly unsaturated fatty acid (PUFA) content, n-3/n-6 as well as EPA+DHA fatty acids between the two treatments. Intestine epithelium cells height (IECH) in the abdominal first section were significantly higher in shrimp fed by dietary nucleotide. *Corresponding
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
امین اوجی فرد | a. oujifard
دانشکده کشاورزی ومنابع طبیعی، دانشگاه خلیج فارس، بوشهر
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه خلیج فارس بوشهر (Khalij fars university)
عبدالمحمد عابدیان کناری | a abedian kenari
دانشکده علوم دریایی، دانشگاه تربیت مدرس نور صندوق پستی 356-46414
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تربیت مدرس (Tarbiat modares university)
علی طاهری | a. taheri
دانشکده علوم دریایی، دانشگاه تربیت مدرس نور صندوق پستی 356-46414
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تربیت مدرس (Tarbiat modares university)
انسیه غنی زاده کازرونی | e ghanizadeh kazerouni
دانشکده علوم دریایی، دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار، صندوق پستی 56499-99717
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار (Chabahar university)
نشانی اینترنتی
http://isfj.ir/browse.php?a_code=A-10-1-34&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/943/article-943-191431.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
تغذیه
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات