این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 18 آبان 1404
علمی شیلات ایران
، جلد ۲۴، شماره ۱، صفحات ۲۵-۳۵
عنوان فارسی
بررسی ترکیبات شیمیایی و ویژگیهای عملکردی پروتئین ایزوله شده از فانوسماهی (Benthosema pterotum) با استفاده از روش تغییر pH
چکیده فارسی مقاله
هدف از این تحقیق تولید ایزوله پروتئینی از فانوسماهی (Benthosema pterotum) و بررسی ترکیبات شیمیایی و ویژگیهای عملکردی آن بود. ایزوله پروتئین ماهی با روش تغییر pH با استفاده از pHهای قلیایی (10 و 12) تولید گردید. نتایج نشان دادند راندمان استخراج پروتئین در pH 12 به شکل معنیداری بیشتر از pH 10 بود. نتایج حاصل از تعیین مقدار چربی نمونهها نشان داد قلیا اثر معنیداری بر کاهش چربی ایزولههای پروتئینی داشت و با افزایش pH میزان چربی به شکل معنیداری کاهش یافت. بررسی ویژگیهای عملکردی از قبیل ظرفیت حفظ آب، حفظ روغن، خاصیت امولسیفایری، کفکنندگی و حلالیت ایزولههای پروتئینی نیز نشان داد با افزایش pH ویژگیهای عملکردی بهبود یافته و پروتئین ایزوله شده در pH 12 نسبت به pH 10 برتری داشت (05/0 > P). بررسی و مقایسه خصوصیات رنگی (L، a و b) پروتئینهای ایزوله شده نشان داد پروتئینهای ایزوله شده در pH 12 رنگ روشنتری (پارامتر L بالاتر) نسبت به پروتئینهای ایزوله شده در pH 10 داشتند. همچنین با افزایش pH میزان قرمزی (پارامتر a) و زردی (پارامتر b) ایزولههای پروتئینی کاهش یافت. نتایج فوق نشان داد ایزوله پروتئین فانوس ماهی تولید شده دارای ویژگیهای عملکردی مناسبی است و استفاده از قلیا منجر به بهبود عملکرد و پارامترهای رنگی ایزوله پروتئینی میشود.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Evaluation of composition and functional properties of protein isolated from Myctophid (Benthosema pterotum) by using pH shift method
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
نجمه اولیایی | n. oliyaei
مرضیه موسوی نسب | m moosavi nasab
محمد قربانی | m. ghorbani
علیرضا صادقی ماهونک | a r sadeghimahoonak
یحیی مقصودلو | y. maghsoudloo
نشانی اینترنتی
http://isfj.ir/browse.php?a_code=A-10-1417-25&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/943/article-943-191249.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
بیوتکنولوژی و فرآوری های شیلاتی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات