این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 22 آبان 1404
علمی شیلات ایران
، جلد ۲۴، شماره ۴، صفحات ۹-۲۱
عنوان فارسی
ارزیابی متغیرهای استخراج بر خواص ژلی آگار جلبک پرورشی Gracilariopsis persica با روش سطح پاسخ (RSM)
چکیده فارسی مقاله
در پژوهش حاضر با استفاده از روش سطح پاسخ[1](RSM) روند خواص ژلی ویسکوزیته و دمای هیسترزیس ژل آگار از آگاروفیت پرورشی Gracilariopsis persica و بهینهسازی مدل آن مطالعه شد. بر اساس نتایج حاصل از تاثیر سه متغیر مستقل غلظت قلیا (8-2 W/V%)، دمای استخراج (ͦC 120-90) و زمان استخراج (240-45 دقیقه) در پنج سطح بر ویسکوزیته و دمای هیسترزیس، مشخص شد که دما و زمان استخراج از جمله پارامترهای معنادار فرآیند بر ویسکوزیته و دمای هیسترزیس بودند (05/0 p<). مدل چند جملهای و شرایط بهینه برای بیشترین مقدار ویسکوزیته و دمای هیسترزیس، برای متغیرهای غلظت قلیا، دما و زمان استخراج به ترتیب مقادیر %2/3، ͦC 110 و 200 دقیقه به دست آمد. مقدار پیشنهادی مدل برای ویسکوزیته و دمای هیسترزیس ژل به ترتیب cP 7/24 و ͦC 65 به دست آمد که در تطابق با دادههای پیشنهادی مدل، رضایت بخش بودند (05/0p>). [1] Response Surface Methodology
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
محمدرضا انتصاریان بیدگلی | m entesarian bidgoli
مسعود رضایی | m. rezaei
علی معتمدزادگان | a. motamedzadegan
عبدالرسول دریایی | a. daryaei
نشانی اینترنتی
http://isfj.ir/browse.php?a_code=A-10-923-1&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/943/article-943-191201.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
بیوتکنولوژی و فرآوری های شیلاتی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات