این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 24 آبان 1404
علمی شیلات ایران
، جلد ۲۵، شماره ۳، صفحات ۶۳-۷۲
عنوان فارسی
مطالعه تأثیر انواع بستهبندی برماندگاری فیله کپورعلفخوار (Ctenopharyngodon idella) در دمای یخچال°C ۴
چکیده فارسی مقاله
این تحقیق با هدف مطالعه تأثیر سه نوع بستهبندی معمولی، خلاء و سیلوکیوم (خلاء همراه با گاز بیاثر) بر ماندگاری ماهی کپور علفخوار در دمای یخچالی (С° 4) از طریق تعیین ویژگیهای میکروبی و شیمیایی انجام گردید. نتایج نشان دادند که طی دوره نگهداری در تمامی تیمارها میزان پراکسید از حد مجاز (10میلیاکیوالان اکسیژن در یک کیلوگرم چربی) تجاوز نکرد ولی میزان بازهای نیتروژنی فرار در بستهبندی معمولی در روز پانزدهم نگهداری 79/0±31/30 میلیگرم در 100 گرم بود که بیش از حد استاندارد می باشد. میزان تیوباربیتوریک اسید در بستهبندی های سیلوکیوم و خلاء تا روز پانزدهم و در بستهبندی معمولی تا روز نهم مطالعه در محدوده مجاز باقی ماند. میزان بار میکروبی در بستهبندی معمولی در روز دوازدهم log cfu/g 34/0± 80/7 و در تمام بستهبندیها در روز پانزدهم (معمولی34/0±06/9، خلاء 26/0±52/7 و سیلوکیومlog cfu/g 12/0± 04/7)، خارج از محدوده استاندارد بودند ( log cfu/ g107 ) . با توجه به نتایج به دست آمده بهترین زمان ماندگاری فیله کپور علفخوار در روش بستهبندی خلاء و سیلوکیوم در روز دوازدهم نگهداری در یخچال مشاهده شد که روش سیل وکیوم با اختلاف معنیداری (05/0>p) بهتر از روش خلاء بود.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Study on effect of different packaging on fillets persistence of grass carp )Ctenopharyngodon idella( in refrigerated temperature (4°C)
چکیده انگلیسی مقاله
This study was evaluated the influence of different packaging: aerobic, vacuum and sil vacuum on shelf life grass carp (Ctenopharyngodon idella) in refrigerated temperature (4°C) by determine microbiological and chemical characteristics. Results showed that in all treatment PV values were did not increase of acceptability limit (10 meq/kg) during the storage and in aerobic packaging values of TVN (30.31±0.79 mg/100 g) that were above of acceptable limits. In sil vacuum and vacuum packaging, values of TBA were at acceptable limits during 15th and 9th days for aerobic packaging. In aerobic packaging, the value of TVC 7.80± 0.34 log cfu/ g in 12th and in all packaging in 15th were not at acceptable limits (9.06± 0.34 log cfu/ g in aerobic, 7.52± 0.26 log cfu/ g in vacuum and 7.04± 0.12 log cfu/ g in sil vacuum). Results indicated that the best shelf-life of grass carp fillets observed in sil vacuum and vacuum packaging in 12thduring, but sil vacuum than the better (p< 0.05).
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
مهدیه بهرامی فر | m bahramifar
لاله رومیانی | l roomiani
ابوالفضل عسکری ساری | a askary sary
نشانی اینترنتی
http://isfj.ir/browse.php?a_code=A-10-206-2&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/943/article-943-191149.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
بیوتکنولوژی و فرآوری های شیلاتی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات