این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 5 آذر 1404
زیست فناوری
، جلد ۶، شماره ۲، صفحات ۱-۱۰
عنوان فارسی
بررسی تاثیرخواص ضدمیکروبی نانو ذرات نقره، تیتانیوم دی اکسید بر دو گونه باکتری بیماری زا با منشا غذایی
چکیده فارسی مقاله
مقدمه:نانوتکنولوژی میتواند بسیاری از مشکلات زیست پزشکی را حل نموده و سبب تحول در زمینه سلامت و داروسازی شود.کاربرد این صنعت در حذف باکتریهای بیماریزا بسیار مورد توجه است. افزایش بیماری های غذایی، همراه با مشکلات اجتماعی و اقتصادی حاصل و پیشرفت مقاومت آنها به آنتیبیوتیکهای مختلف، محققین و داروسازان را به سمت استفاده از نانوتکنولوژی سوق داده است. مواد و روشها:در این پژوهش به بررسی اثر ضدمیکروبی نانوذرات نقره (ساخته شده) وTiO2بر علیه باکتریهای بیماریزا با منشا غذا شامل Staphylococcus aureus PTCC 1431 وListeria monocytogenes از طریق تعیین MIC وMBCپرداخته شد. نتایج:نانوذرات نقره ساخته شده با اندازه 103نانومتربا غلظت 1میلی مولار،نانوذرات TiO2با اندازه 21نانومتر با غلظت 1% دارای اثر ضدمیکروبی بر باکتریهای Staphylococcus aureus PTCC 1431 وListeria monocytogenes می باشند. نتیجهگیری: با توجه به اثر ضدمیکروبی که نانوذرات نقره و تیتانیوم بر علیه باکتریها با منشا غذا از خود نشان می دهند می توان در جهت کنترل آلودگی های میکروبی مواد غذایی در بسته بندی های ضدمیکروبی موادغذایی استفاده نمود.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Study Antimicrobial Effect of Nanoparticles of Silver, TiO2 against on tow species of Food Pathogenic Bacteria
چکیده انگلیسی مقاله
Introduction: Nanotecnology could solve most of problem of biomedical and cause improve in health and pharmacology field. Also this industrial cause to eliminate food pathogenic bacteria.increase of food pathogenic bacteria and resistance them to different antibiotics caused usage of nanotechnology by researchr and pharmacologiests. Material and Methods:In this reseach is studied antimicrobial effect of nanoparticles of silver,TiO2 against on food pathogenic bacteria such as Staphylococcus aureus PTCC 1431 and Listeria monocytogenes by determination MIC and MBC. Result: Silver nanoparticle was synthezied with 103 nm of size and consentraion of 1 mili molar,nano TiO2 with 21 nm of size and consentrain of 1% have antimicrobial effect against on Staphylococcus aureus PTCC 1431 Listeria monocytogenes . Conclusion: Since that antimicrobial activity of silver ,TiO2 nanoprticles against on food pathogenic bacteria (Staphylococcus aureus PTCC 1431 and Listeria monocytogenes) is proved, is suggested to packaging antimicrobial food. Keywords: Silver nanoparticle,TiO2,,Antimicrobial effect, Staphylococcus aureus PTCC 1431 Listeria monocytogenes
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
پرستو رضایی |
الزهرا
روحا کسری کرمانشاهی | kasra kermanshahi
دانشگاه الزهرا
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه الزهرا (Alzahra university)
نشانی اینترنتی
http://biot.modares.ac.ir/article_13751_c3e32d7d289463a16fd810f3b1c7650d.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/899/article-899-187056.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات