این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 1 آذر 1404
Journal of Agricultural Science and Technology
، جلد ۲۱، شماره ۴، صفحات ۸۲۹-۸۴۴
عنوان فارسی
روش سطح پاسخ جهت بهینه سازی پارامترهای هیدرولیز برای تولید پپتیدهای آنتی-اکسیدانت از پروتئین جوانه گندم با استفاده از آلکالاز. شناسایی پپتیدهای آنتیاکسیدانت با روش LC-MS/MS
چکیده فارسی مقاله
در این مطالعه، اثرات شرایط هیدورلیز (زمان، نسبت آنزیم به سوبسترا، دما) بر فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین جوانه گندم هیدرولیز شده با آلکالاز مورد بررسی قرار گرفت. و با روش سطح پاسخ بهینه سازی شد. پارامترهای بهینه هیدرولیز در دمای 28/52 درجه سانتیگراد، زمان 233 دقیقه و نسبت آنزیم به سوبسترا 46/1% یافت شد. پروفایل آمینواسید پروتئینهای هیدرولیز شده و دست نخورده نشان داد که هیدرولیزات پروتئین جوانه گندم درصد بالاتری از اسیدآمینههای هیدروفوبیک را نسبت به پروتئین دست نخورده دارند. سپس فرکشنها در نقطه بهینه با استفاده از RP-HPLC جدا شدند و فرکسیون با بالاترین فعالیت مهار رادیکال ABTS با استفاده از LC-ESI/MS/MS شناسایی شد. نتایج تعیین توالی نشان داد که پپتیدهای خالص شده دارای توالی TVGGAPAGRIVME (66/1257 دالتون) و GNPIPREPGQVPAY (77/1494 دالتون) میباشند.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Response Surface Methodology to Optimize Hydrolysis Parameters in Production of Antioxidant Peptides from Wheat Germ Protein by Alcalase Digestion and Identification of Antioxidant Peptides by LC-MS/MS
چکیده انگلیسی مقاله
The antioxidant capacity of wheat germ protein hydrolyzed by Alcalase was optimized using Response Surface Methodology (RSM). The optimum hydrolyzing parameters were found at temperature of 52.28°C, time 233 minutes, and E/S 1.46 %. The amino acids profiles of intact and hydrolyzed proteins showed that Wheat Germ Protein Hydrolysate (WGPH) had higher percentage of hydrophobic amino acids than that of intact protein. WGPH prepared in optimum condition was fractionated by RP-HPLC. The obtained fractions were subjected to ABTS assay for antioxidant capacity evaluation. The fraction with higher antioxidant value was then exposed to further analysis by LC-ESI/MS/MS. The sequences of the peptides were found to be TVGGAPAGRIVME (1257.66 Da) and GNPIPREPGQVPAY (1494.77 Da).
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
ABTS assay, Amino acids profiles, Bioactive peptides, RSM.
نویسندگان مقاله
| Z. Karami
Department of Food Science, College of Agriculture, University of Tabriz, Tabriz 5166616471, Islamic Republic of Iran.
| S. H. Peighambardoust
Department of Food Science, College of Agriculture, University of Tabriz, Tabriz 5166616471, Islamic Republic of Iran.
| J. Hesari
Department of Food Science, College of Agriculture, University of Tabriz, Tabriz 5166616471, Islamic Republic of Iran.
| B. Akbari-Adergani
Food and Drug Laboratory Research Center, Food and Drug Organization, Ministry of Health and Medical Education, Tehran 11136-15911, Islamic Republic of Iran.
نشانی اینترنتی
http://journals.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-13763-3&slc_lang=en&sid=23
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی اصیل
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات