این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
تحقیقات تولیدات دامی، جلد ۲، شماره ۱، صفحات ۳۷-۴۴

عنوان فارسی اثرات اسید آمینه متیونین و پودر سیر روی اجزای مختلف لاشه جوجه های گوشتی
چکیده فارسی مقاله در این تحقیق اثرات اسید‌آمینه متیونین و پودر سیر روی تولید لاشه و ترکیب آن مورد بررسی قرار گرفت. 540 قطعه جوجه‌ گوشتی یکروزه در قالب طرح کاملاً تصادفی در یک آزمایش فاکتوریل 3×3 در 9 تیمار و 4 تکرار با جیره‌های دارای سطوح مختلف متیونین شامل پایه (بدون متیونین افزودنی)، جیره نرمال درسطح NRC و جیره دارای متیونین در سطح 135% NRC و سطوح مختلف آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین تغذیه شدند. نتایج به‌دست آمده نشان داد که افزودن متیونین در سطح 135% NRC به جیره‌ها موجب افزایش وزن گوشت سینه شد (01/0P<). افزودن پودر سیر به جیره در مقایسه با شاهد منفی، گوشت سینه را بطور معنی‌داری (05/0P<) افزایش اما موجب کاهش معنی‌دار در چربی بطنی شد (01/0P<). از لحاظ اثرات متقابل متیونین و آنتی بیوتیک، بالاترین تولید چربی بطنی مربوط به تیمار دارای متیونین در سطح NRC و ویرجینیامایسین بوده و کمترین چربی بطنی مربوط به جیره پایه + پودر سیر بود (05/0P<). اثرات متقابل متیونین و آنتی بیوتیک روی درصد وزن ران معنی‌دار بود (05/0P<) و جیره‌های حاوی متیونین در سطح NRC + پودر سیر دارای بالاترین عملکرد بودند. استنتاج نهایی این است که استفاده از متیونین و پودر سیر به‌تنهایی و یا در ترکیب با یکدیگر موجب بهبود کیفیت لاشه می‌شود.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله پودر سیر، جوجه گوشتی، خصوصیات لاشه، متیونین،

عنوان انگلیسی Effects of methionine and garlic powder supplementation on broiler carcass cuts
چکیده انگلیسی مقاله This study was conducted to investigate, effects of diets supplemented with methionine and/or garlic powder on performance and carcass composition of broiler chickens. 540 day-old broiler chicks in a completely randomized design with 3´3 factorial arrangement (9 treatments and 4 replication) were fed with different levels of methionine including basal diet (without methionine addition), diet containing methionine recommended by NRC as well as 135% NRC, and different levels of antibiotic. Chicken in 52 days of age were slaughtered and their carcass were analyzed. Addition of methionine at 135% NRC level in diets increased breasts muscle weight(P< 0.01). Diets supplemented with garlic powder resulted in significantly high breast muscle weight as compared with negative control(P< 0.05). Diets supplemented with Garlic powder leads to significant decrease in abdominal fat pad.Methionine ´ antibiotic interaction in BD+Met+GAR showed highest and BD+GAR appeared with lowest abdominal fat pad (P< 0.05).Methionine antibiotic interaction resulted as lowest tight muscle weight (P< 0.05). In conclusion results from present study demonstrated that beneficial effects of methionine and/or garlic powder for improvement of broiler carcass quality.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله Broiler, Carcass cuts, Garlic powder, Methionine

نویسندگان مقاله مجید متقی طلب |
دانشیار گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه گیلان (Guilan university)

مریم گلچین |
دانش آموخته کارشناسی ارشد گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه گیلان (Guilan university)


نشانی اینترنتی http://ar.guilan.ac.ir/article_240_4f331aac3f123346fd67515b8c0d0f87.pdf
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات