این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 28 مهر 1404
تحقیقات تولیدات دامی
، جلد ۲، شماره ۳، صفحات ۳۱-۳۸
عنوان فارسی
اثر تغذیه قارچ خوراکی و گیاه مرزه بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و سیستم ایمنی بلدرچین ژاپنی
چکیده فارسی مقاله
به منظور بررسی اثر قارچ خوراکی و مرزه بر عملکرد و قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی و پاسخهای ایمنی هومورال از 120 قطعه بلدرچین ژاپنی یک روزه در قالب طرح کاملاً تصادفی با 6 تیمار آزمایشی، 4 تکرار و 5 قطعه جوجه در هر تکرار استفاده شد. طول دوره پرورش پنج هفته بود. گروههای آزمایشی شامل: شاهد (بدون افزودنی غذایی)، آنتیبیوتیک ویرجینیامایسین (ppm 15)، قارچ خوراکی و گیاه مرزه، هرکدام در دو سطح (10 و 20 گرم بر کیلوگرم) بودند. شاخصهای عملکرد به صورت هفتگی اندازهگیری و برای کل دوره گزارش شد. به منظور بررسی پاسخ ایمنی هومورال، 2/0 میلیلیتر سوسپانسیون گلبول قرمز گوسفند در 28 روزگی تزریق و تعیین عیار پادتن تولید شده به روش هماگلوتیناسیون در 35 روزگی انجام شد. همچنین واکسن نیوکاسل B1 در سن 21 روزگی برای همه پرندهها استفاده شد و دو هفته بعد تیتر آنتیبادی تعیین شد. جهت تعیین قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، دو گرم اکسید تیتانیوم در کیلوگرم خوراک به عنوان نشانگر خارجی مورد استفاده قرار گرفت. نتایج نشان داد وزن بدن در پایان دوره و افزایش وزن بدن تحت تاثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفت (05/0
کلیدواژههای فارسی مقاله
بلدرچین، سیستم ایمنی، عملکرد، قابلیت هضم، قارچ خوراکی، مرزه،
عنوان انگلیسی
Effect of feeding edible mushroom and savory on performance, apparent nutrient digestibility and immune responses of Japanese quails
چکیده انگلیسی مقاله
In order to investigate the effect of edible mushroom and savory on performance and nutrients apparent digestibility and humoral immune responses 120 one-day old Japanese quail chick were used in a completely randomized design, with 6 experimental treatments, 4 replications and 5 chicks per replicate. Rearing period lasted for 5 weeks. Experimental groups were: control (with no additives), antibiotic virginiamycin (15 ppm), edible mushroom and savory, each one in 2 levels (10 and 20 g/kg). Production indices were measured weekly and were reported for entire period. In order to study the humoral immune response, 0.2 ml of Sheep Red Blood Cell (SRBC) suspension was injected on day 28 of age and antibody titers were determined by hemaglutination assay on day 35. Also Newcastle vaccine B1 was used on day 21 for all birds and antibody titers were measured 2 weeks after vaccination. In order to measure the apparent digestibility of feed nutrients, 2 g of TiO2 per kg of feed, as an exotic marker, was used. Results showed that final body weight and body weight gain were not affected significantly by experimental treatments (P>0.05). Usage of 1% edible mushroom in diet and 1 (661.1 g) and 2% (589.9 g) of savory increased feed intake in comparison with control group (P< 0.05). Nutrient apparent digestibility was not affected by experimental treatments (P>0.05). Based on the results of this experiment, supplementation of Japanese quail’s feed with 1 and 2% of edible mushroom and savory had no positive effect on performance and feed apparent digestibility, but 2% of edible mushroom increased antibody titers against SRBC in comparison with antibiotic and control groups.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
حمیده شیخی |
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تربیت مدرس (Tarbiat modares university)
فرید شریعتمداری |
استاد گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تربیت مدرس (Tarbiat modares university)
محمدامیر کریمی ترشیزی | mohammad amir karimi torshizi
استادیار گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تربیت مدرس (Tarbiat modares university)
نشانی اینترنتی
http://ar.guilan.ac.ir/article_226_16fdcf9faca9ab7cad0f3a18eff70398.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات