|
بهره برداری و پرورش آبزیان، جلد ۲، شماره ۴، صفحات ۱۲۹-۱۴۱
|
|
|
عنوان فارسی |
مطالعه کارایی جیره غذایی مکملسازی شده با عصاره مخمر Saccharomyces cerevisiae در افزایش رشد، بقاء و مقاومت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در برابر عوامل استرسزا |
|
چکیده فارسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
|
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://japu.gau.ac.ir/article_2252_74d185cf55f4478926dc5c38c67a5da2.pdf |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
نسخه مرتبط |
نشریه مرتبط |
فهرست نشریات
|