این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
Journal of Agricultural Science and Technology، جلد ۲۱، شماره ۳، صفحات ۵۸۷-۶۰۰

عنوان فارسی خواص چسبندگی ریسه های پروبایوتیک لاکتوباسیلوس جدا شده از شیر گوسفند و بز تونسی
چکیده فارسی مقاله در ابتدای آزمایش، چهارصد ریسه جدا شده از شیر گوسفند و بز تونسی از نظر توانایی بقا در دستگاه گوارش غربال شد. از میان آنها، مقاومت 43 باکتری به پپسین، pH=2، پانکراتین و نمک صفرا در حد 3% حتی بعد از 5 ساعت قابل مشاهده بود. شناسایی آنها با استفاده از توالی ژنی 16S rRNA انجام شد و ما به گونه ( Lactobacillus plantarum) (29 جدایه از شیر گوسفند و 11 جدایه از شیر بز) وLactobacillus pentosus (2 مورد از شیر گوسفند و 1 مورد از شیر بز) دست یافتیم. ما توانایی خود-انعقادی و/یا آب گریزی( hydrophobicity ) را نشان دادیم. بالاخره، هر دو ریسه M63 و C78 سطح مهمی از چسبندگی به سه سلول اپیتلیال دستگاه گوارشی شامل Caco-2 TC7،HT29-MTX، و HT29-CL.16Eرا بروز دادند. رویهم رفته، بر اساس این خواص، می توان ریسه های لاکتوباسیل را ریسه هایی با فواید امید بخش برای تولید غذا های کاربردی (functional foods ) برای مصرف کننده قلمداد کرد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Adhesion Properties of Probiotic Lactobacillus Strains Isolated from Tunisian Sheep and Goat Milk
چکیده انگلیسی مقاله Four hundred strains isolated from Tunisian sheep and goat raw milks were initially screened for their ability to survive the GastroIntestinal Tract (GIT). Forty-three among the four hundred bacteria were resistant to pepsin, pH 2, pancreatin and bile salts at 0.3%, even after 5 hours of incubation. Identification using 16S rRNA gene sequencing was established and we obtained as a species Lactobacillus plantarum (29 isolates from sheep milk and 11 from goat milk) and Lactobacillus pentosus (2 isolates from sheep milk and 1 from goat milk). We showed the ability for auto-aggregation and/or hydrophobicity properties. Finally, both M63 and C78 strains showed an important level of adhesion to three intestinal epithelial cells Caco-2 TC7, HT29-MTX, and HT29-CL.16E. Taken together, these properties allow the lactobacilli strains to be considered promising beneficial strains for developing functional foods for consumers.  
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله | I. Mahmoudi
Research Unit "Bioconservation and Valorization of Agro-Food Products" (UR 13AGR 02), School of Food Industries of Tunis (ESIAT), 58 Avenue Alain Savary, 1003 El Khadhra, Tunis, Tunisia.


| O. Ben Moussa
Research Unit "Bioconservation and Valorization of Agro-Food Products" (UR 13AGR 02), School of Food Industries of Tunis (ESIAT), 58 Avenue Alain Savary, 1003 El Khadhra, Tunis, Tunisia.


| T. E. Khaldi
University of Lorraine, Research Unit "Animal and Functionalities of Animal Products" (URAFPA), Team "Proteolysis & Biofunctionalities of Proteins & Peptides" (PB2P), Vandœuvre-les-Nancy, F-54506, France.


| M. Kebouchi
University of Lorraine, Research Unit "Animal and Functionalities of Animal Products" (URAFPA), Team "Proteolysis & Biofunctionalities of Proteins & Peptides" (PB2P), Vandœuvre-les-Nancy, F-54506, France.


| C. Soligot-Hognon
University of Lorraine, Research Unit "Animal and Functionalities of Animal Products" (URAFPA), Team "Proteolysis & Biofunctionalities of Proteins & Peptides" (PB2P), Vandœuvre-les-Nancy, F-54506, France.


| Y. Leroux
University of Lorraine, Research Unit "Animal and Functionalities of Animal Products" (URAFPA), Team "Proteolysis & Biofunctionalities of Proteins & Peptides" (PB2P), Vandœuvre-les-Nancy, F-54506, France.


| M. Hassouna
Research Unit "Bioconservation and Valorization of Agro-Food Products" (UR 13AGR 02), School of Food Industries of Tunis (ESIAT), 58 Avenue Alain Savary, 1003 El Khadhra, Tunis, Tunisia.



نشانی اینترنتی http://journals.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-23-25162-1&slc_lang=en&sid=23
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/476/article-476-1439426.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات