این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
Journal of Livestock Science and Technology، جلد ۴، شماره ۱، صفحات ۲۵-۳۲

عنوان فارسی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Comparison of in vitro and in situ techniques for estimating protein degradability of selected feedstuffs
چکیده انگلیسی مقاله The objective of this study was to estimate the protein degradability parameters of 6 common ruminant feedstuff using the nylon bags (in situ) and the innovative in vitro method-the DaisyII incubator. Significant differences were observed between the in situ and in vitro methods in estimation of the rapidly soluble (a) fraction (Pin vitro method were highly correlated with the estimated values by the in situ method (Pin vitro DaisyII method can be used for estimating some protein degradability parameters such as parameter c, PD and ED but not for others (a, b and lag time). In addition, the ability of DaisyII method to estimate some parameters was better for some feeds (soybean meal, canola meal and corn grain) than for others (barley grain, alfalfa hay and corn silage).
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله h عبدی بنمار | abdi benemar
department of animal science, college of agricultural sciences, university of mohaghegh ardabili, ardabil, iran.

a سبحانی سنجبد | sobhani senjabod
department of animal science, college of agricultural sciences, university of mohaghegh ardabili, ardabil, iran.


نشانی اینترنتی http://lst.uk.ac.ir/article_1376_218.html
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات