شیمی کاربردی، جلد ۱۴، شماره ۵۰، صفحات ۲۶۳-۲۷۸

عنوان فارسی جذب و اندازه‌گیری ولتامتری گالیک اسید بر روی دولایه آلژینات/نانو ذرات‌کربنی‌آمین-دار در برخی گیاهان دارویی
چکیده فارسی مقاله در این پژوهش از روش لایه‌نشانی لایه‌به‌لایه با استفاده از پلیمر سدیم آلژینات و نانوذرات‌کربنی‌آمین‌دار برای اصلاح سطح الکترود کربن‌شیشه‌ای استفاده شده است. الکترود اصلاح شده با استفاده از تصاویر میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM)و اسپکتروسکوپی امپدانس الکتروشیمیایی (EIS) مطالعه شد. با استفاده از تصاویر میکروسکوپ الکترونی، اندازه‌ی ذرات نانوکربن در سطح الکترود بین 72 تا 12 نانومتر، تخمین زده شده است. گالیک‌اسید به عنوان ترکیب آنتی‌اکسیدانی طبیعی موجود در مواد غذایی با استفاده از الکترود کربن‌شیشه‌ای اصلاح‌شده و به روش ولتامتری پالس تفاضلی، انداز ه‌گیری شد. پارامترهای pH و سرعت روبش پتانسیل بهینه شدند. در شرایط بهینه، با استفاده از ولتامتری پالس تفاضلی، محدوده‌ی خطی غلظت برای گالیک‌اسید به ترتیب 0.1 تا 100.0 میکرو‌مولار و حد تشخیص معادل 0.057 میکرومولار شد. در انتها، مقدار گالیک اسید در برخی گیاهان داروئی: مرزنجوش، آویشن و پنیرک، با استفاده از الکترود کربن شیشه‌ای اصلاح شده، اندازه‌گیری شد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Adsorption and Voltammetric Determination of Gallic Acid at the Surface of Alginate/Aminated Carbon Nanoparticles bilayer in Some Herbs
چکیده انگلیسی مقاله In this study, layer-by-layer deposition method by sodium alginate polymer and carbon nanoparticles were used for modification of glassy carbon electrode surface. The modified electrode surface was studied by using scanning electron microscopy (SEM) and electrochemical impedance spectroscopy (EIS). The SEM images has been utilized to estimate the size of carbon nanoparticles on electrode surface which is approximately 47-57 nm. Gallic acid and ascorbic acid the antioxidant compounds naturally present in foods were determined with modified glassy carbon electrode using differential pulse voltammetry technique. The effect of. scan rate and pH parameters were optimized. In optimal conditions, using differential pulse voltammetry, the linear range for the concentration of gallic acid and ascorbic acid are 0.1-100.0 and 1.0-1000.0 µM and the limit of detection equal to 0.057 and 0.368 µM is estimated respectively. Finally, Gallic acid was determined in some herbs such as marjoram, thyme and mallow.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله مینا رحیمی زاده |
گروه شیمی- دانشگاه محقق اردبیلی

ماندانا امیری |
دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل

صابر زهری |
گروه زیست شناسی- دانشگاه محقق اردبیلی


نشانی اینترنتی http://chemistry.journals.semnan.ac.ir/article_3689_5652b0033e192204c7c7c779f8c1c706.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/932/article-932-1357041.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات