این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 23 مهر 1404
تحقیق در علوم دندانپزشکی
، جلد ۸، شماره ۴، صفحات ۱۷۵-۱۷۹
عنوان فارسی
مقایسه تاثیر عصاره گیاهی آویشن، میخک و دارچین با نیستاتین بر میزان مهار کاندیدا آلبیکانس
چکیده فارسی مقاله
خلاصه: سابقه و هـدف: به دنبال پیشرفت علم و توجه بیشتر به مسائل سلامت، استفاده از داروها افزایش یافته است. با توجه به عوارض جانبی ، قیمت بالا و مراحل پیچیده تولید داروهای شیمیایی، استفاده از گیاهان دارویی مورد توجه قرار گرفته است. با توجه به شیوع کاندیدا آلبینکس در محیط دهان مطالعه حاضر با هدف ارزیابی اثر ضد قارچی 3 گیاه آویشن ,میخک ودارچین با نیستاتین در محیط آزمایشگاهی انجام شد. مواد و روشها: دراین مطالعه تجربی اثرات ضد قارچی سه گیاه دارویی روی کاندیدا آلبیکانس سنجیده شد. گیاهان مورد نظر آویشن، دارچین و میخک بودند . این گیاهان بر حسب استفادههای دارویی قدیمی و مطالعات گذشتهای که انجام شده بود انتخاب شدند. کاندیدا آلبیکانس در محیط ساب آورد آگار حاوی کلرامفنیکل،کشت داده شد. سه سری 10 تایی از عصاره گیاهان مورد نظر و یک سری 10 تایی از دیسک آغشته به نیستاتین آماده شد. داخل هر پلیت، 1 دیسک عصاره گیاهی،1 دیسک نیستاتین به عنوان کنترل مثبت و یک دیسک متانول و 1 دیسک خالی به عنوان کنترل منفی گذاشته شد. بعد از 24 ساعت، میزان قطر هاله عدم رشد هر عصاره گیاهی با میزان قطر هاله عدم رشد کنترل مثبت با آنالیز ANOVA مقایسه شد. یافتهها: : قطر هاله عدم رشد در اطراف دیسکهای آویشن، میخک و دارچین با ارتباط معنیداری با نیستاتین دیده شد (005/0 < P ) میزان هاله عدم رشد دارچین (30/31)میلیمتر از نیستاتین (60/32) میلیمتر کمتربود (000/0 p< ) و همچنین میزان هاله عدم رشد میخک (40/27) و آویشن(00/13) با تفاوت معنیداری از نیستاتین (60/32) کمتر بود (004/0 p< ). نتیجه گیری: آویشن، میخک و دارچین تأثیرات ضد قارچی روی کاندیدا آلبیکانس را نشان دادند.
کلیدواژههای فارسی مقاله
تأثیر ضد قارچی، آویشن، میخک، دارچین، عصاره گیاهی، نیستاتین
عنوان انگلیسی
Inhibitory Effects of Plant Extracts Containing Thyme, Clore and Cinnamon Compared to Nystatin On Candida Albicans. (Invitro)
چکیده انگلیسی مقاله
Inhibitory Effects of Plant Extracts Containing Thyme, Clore and Cinnamon Compared to Nystatin On Candida Albicans. (Invitro) Abstract: Background and Aim: Advances in Science and considerable attention to health issues has led to an increase in use of medications. In recent years, plant extracts have been the focus of attention due to less side effects and higher cost effectiveness compared to chemical therapeutic products. The aim of this invitro study was to compare the inhibitory effects of plant extracts containing thyme, clove and cinnamon with nystatin on candida albicans. Materials and Methods : This experimental study assessed the antimicrobial effect of 3 plant extracts on Candida Albicans. Thyme, Cinnamon and Clove extracts were selected based on previous researches and traditional use. C.Albicans was cultured on sabouraud dexterose agar containing chloramphenicol. On each plate, one plant extract disc, one nystatin disc (aspositive control), one methanol and one blank disc (as negative controls) were placed. The mean diameter of non-growth halo around each plant extract was compared with the mean diameter of non-growth halo of positive control discs after 24 hours.Data analysis was done by ANOVA statistical test. Results: There was significant different between the diameter of non-growth halo around the plant extracts and nystation discs. (P< 0.05). The diameter of non-growth halo in cinnamon discs (31/3) was smaller than that for nystatin discs (32/6) (p< 0.000). Non-growth halo in discs containing Clove (27/4) and Thyme (13) were also smaller than Nystatin discs (32/6) (p< 0.000). Conclusion: Thyme, Clove and Cinnamon exhibited antifungal effects on C. Albincans. Key word: Antifungal, Thyme, Clove, Cinnamon, Plant exteract, Nystatin
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Antifungal, Thyme, Clove, Cinnamon, Plant exteract, Nystatin
نویسندگان مقاله
فاطمه اربابی کلاتی | fatemeh arbabi klati
معصومه شیرزایی | masoumeh sherzaee
مهسا پورزمانی | mahsa poorzamani
سروش دبیری | soroosh dabiri
نشانی اینترنتی
http://www.jrds.ir/browse.php?a_code=A-10-149-4&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
جراحی-
نوع مقاله منتشر شده
مطالعه اصیل
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات