فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1404، جلد ۲۲، شماره ۱۶۱
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی اثر افزودن پودر هسته خرمای مضافتی و سبوس گندم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و حسی نان بروتچن 1404/3/7 - Get XML Data ۱ بار
۲ تولید کیک اسفنجی کم کالری با استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و بررسی برخی خصوصیات گرماسنجی ، گرما وزن سنجی و رئولوژیکی آن 1404/3/7 - Get XML Data ۱ بار
۳ بررسی تأثیر پیش تیمارها و سطوح مختلف جایگزینی آرد دانه عدس بر روی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج 1404/3/7 - Get XML Data ۱ بار
۴ اثر جایگزینی دی اکسید گوگرد با نانو اکسیدروی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کشمش تولیدی 1404/3/7 - Get XML Data ۱ بار
۵ ارزیابی خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پپتیدهای حاصل از هیدرولیز آنزیمی جلبک اسپیرولینا 1404/3/7 - Get XML Data ۱ بار
۶ آنالیز انتقال حرارت و جرم طی فرآیند سرخ کردن هوای داغ و سرخ کردن عمیق میگو 1404/3/7 - Get XML Data ۱ بار
۷ ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی پودر نوشیدنی تولید شده از پوره زردآلو و عصاره هویج، با روش خشک کردن کف‌پوشی 1404/3/7 - Get XML Data ۱ بار
۸ پیش‌بینی رطوبت و دانسیته در میگو طی سرخ‌کردن هوای داغ با مدل شبکه‌های عصبی مصنوعی 1404/3/7 - Get XML Data ۱ بار
۹ بررسی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست هم زده سین بیوتیک با استفاده از فیبر لیمو 1404/3/7 - Get XML Data ۱ بار
۱۰ ارزیابی خصوصیات تکنیکی-عملکردی، ضدقارچی و حسّی نان نیمه حجیم حاوی خمیرترش آرد شلتوک برنج با استارتر غالب لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در طول مدت ماندگاری 1404/3/7 - Get XML Data ۱ بار
۱۱ تهیه کوفته و گوشت چرخ کرده از ماهی سیم سد ارس (Abramis barama) و ارزیابی کیفیت و زمان ماندگاری آن ها در انجماد 1404/3/7 - Get XML Data ۱ بار
۱۲ بررسی تولید شیرکورکومین رژیمی حاوی فیبر اینولین و غنی شده با پروتئین 1404/3/7 - Get XML Data ۱ بار
۱۳ بهینه سازی فرمولاسیون بیسکوئیت فاقد گلوتن با استفاده از شیره خرما و پودر هسته خرما 1404/3/7 - Get XML Data ۱ بار
۱۴ بررسی فعالیت اکسیدانی و بهینه‌سازی تولید آب فعال شده با پلاسمای سرد 1404/3/7 - Get XML Data ۱ بار
۱۵ بهینه‌یابی فرمولاسیون کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج حاوی صمغ کتیرا و پودر تفاله خرما با استفاده از طرح آماری مخلوط 1404/3/7 - Get XML Data ۱ بار
۱۶ بررسی کارایی روش اسمزی و استفاده از پیش‌تیمار فراصوت در استخراج ترکیبات فعال و آنتی‌اکسیدانی چای ترش و مقایسه آن با سایر روش ها 1404/3/7 - Get XML Data ۱ بار
۱۷ بررسی امکان تولید امولسیون روغن گردو پایدار شده با موسیلاژ دانه چیا و کاربرد آن در فیلمهای خوراکی 1404/3/7 - Get XML Data ۱ بار
۱۸ ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی شوید و برهمکنش آن با آنتی بیوتیک کلرامفنیکل: یک مطالعه آزمایشگاهی 1404/3/7 - Get XML Data ۱ بار
۱۹ تاثیر غنی‌سازی پودر شکلات داغ با پودر زرشک بر خصوصیات کیفی آن 1404/3/7 - Get XML Data ۱ بار
۲۰ تاثیر فیلم نانوکامپوزیتی بر پایه پلی‌لاکتیک اسید/پلی‌کاپرولاکتون تقویت شده با نانوذرات TiO۲ و نانوکپسول اسانس ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فراپالایش 1404/3/7 - Get XML Data ۱ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه