صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 10 خرداد 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1404، جلد ۲۲، شماره ۱۶۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی اثر افزودن پودر هسته خرمای مضافتی و سبوس گندم بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و حسی نان بروتچن
1404/3/7
-
۱ بار
۲
تولید کیک اسفنجی کم کالری با استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و بررسی برخی خصوصیات گرماسنجی ، گرما وزن سنجی و رئولوژیکی آن
1404/3/7
-
۱ بار
۳
بررسی تأثیر پیش تیمارها و سطوح مختلف جایگزینی آرد دانه عدس بر روی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج
1404/3/7
-
۱ بار
۴
اثر جایگزینی دی اکسید گوگرد با نانو اکسیدروی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کشمش تولیدی
1404/3/7
-
۱ بار
۵
ارزیابی خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پپتیدهای حاصل از هیدرولیز آنزیمی جلبک اسپیرولینا
1404/3/7
-
۱ بار
۶
آنالیز انتقال حرارت و جرم طی فرآیند سرخ کردن هوای داغ و سرخ کردن عمیق میگو
1404/3/7
-
۱ بار
۷
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی پودر نوشیدنی تولید شده از پوره زردآلو و عصاره هویج، با روش خشک کردن کفپوشی
1404/3/7
-
۱ بار
۸
پیشبینی رطوبت و دانسیته در میگو طی سرخکردن هوای داغ با مدل شبکههای عصبی مصنوعی
1404/3/7
-
۱ بار
۹
بررسی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست هم زده سین بیوتیک با استفاده از فیبر لیمو
1404/3/7
-
۱ بار
۱۰
ارزیابی خصوصیات تکنیکی-عملکردی، ضدقارچی و حسّی نان نیمه حجیم حاوی خمیرترش آرد شلتوک برنج با استارتر غالب لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در طول مدت ماندگاری
1404/3/7
-
۱ بار
۱۱
تهیه کوفته و گوشت چرخ کرده از ماهی سیم سد ارس (Abramis barama) و ارزیابی کیفیت و زمان ماندگاری آن ها در انجماد
1404/3/7
-
۱ بار
۱۲
بررسی تولید شیرکورکومین رژیمی حاوی فیبر اینولین و غنی شده با پروتئین
1404/3/7
-
۱ بار
۱۳
بهینه سازی فرمولاسیون بیسکوئیت فاقد گلوتن با استفاده از شیره خرما و پودر هسته خرما
1404/3/7
-
۱ بار
۱۴
بررسی فعالیت اکسیدانی و بهینهسازی تولید آب فعال شده با پلاسمای سرد
1404/3/7
-
۱ بار
۱۵
بهینهیابی فرمولاسیون کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج حاوی صمغ کتیرا و پودر تفاله خرما با استفاده از طرح آماری مخلوط
1404/3/7
-
۱ بار
۱۶
بررسی کارایی روش اسمزی و استفاده از پیشتیمار فراصوت در استخراج ترکیبات فعال و آنتیاکسیدانی چای ترش و مقایسه آن با سایر روش ها
1404/3/7
-
۱ بار
۱۷
بررسی امکان تولید امولسیون روغن گردو پایدار شده با موسیلاژ دانه چیا و کاربرد آن در فیلمهای خوراکی
1404/3/7
-
۱ بار
۱۸
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی شوید و برهمکنش آن با آنتی بیوتیک کلرامفنیکل: یک مطالعه آزمایشگاهی
1404/3/7
-
۱ بار
۱۹
تاثیر غنیسازی پودر شکلات داغ با پودر زرشک بر خصوصیات کیفی آن
1404/3/7
-
۱ بار
۲۰
تاثیر فیلم نانوکامپوزیتی بر پایه پلیلاکتیک اسید/پلیکاپرولاکتون تقویت شده با نانوذرات TiO۲ و نانوکپسول اسانس ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فراپالایش
1404/3/7
-
۱ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه