صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 22 تیر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1404، جلد ۲۰، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تأثیر همزمانی دوازده هفته تمرین تناوبی با شدت بالا (HIIT) و مکمل دهی الکارنیتین بر بیان ژن ۱۵۵-mir، C/EBPβ و PGC-۱α در بافت چربی سفید رتهای نر چاق
1404/2/2
-
۵ بار
۲
ارتباط مصرف غذاهای فوق فراوری شده و خطر ابتلا به بیماری کبد چرب غیر الکلی در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲: یک مطالعه مقطعی
1404/2/2
-
۶ بار
۳
ارتقاء پایبندی به رژیم غذایی در بیماران مبتلا به HIV/AIDS: کاربرد الگوی اطلاعات-انگیزش- مهارتهای رفتاری
1404/2/2
-
۶ بار
۴
بررسی تأثیر مصرف پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنسوس جی جی و انجام تمرینات تناوبی شدید بر بیان ژن آپلین و گیرنده APJ بافت قلبی موشهای صحرایی نر مبتلا به کبد چرب
1404/2/2
-
۶ بار
۵
ارزیابی تأثیر پوشش خوراکی صمغ دانه مریم گلی و زانتان بر کیفیت پس از برداشت لیموترش (Citrus aurantifolia cv. Mexican lime)
1404/2/2
-
۶ بار
۶
بهینهسازی شرایط استخراج روغن از دانه ریحان با روش فراصوت و مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن با روش متداول استخراج با حلال
1404/2/2
-
۶ بار
۷
اندازهگیری مقدار هیدروکربنهای آروماتیک چند حلقهای و آفلاتوکسین B۱ در تخمه آفتابگردان بوداده خانگی
1404/2/2
-
۷ بار
۸
بررسی موانع و چالشهای همکاری دانشگاه و صنایع غذایی در ایران: تحلیل کیفی دیدگاههای ذینقشان
1404/2/2
-
۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه