صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 24 تیر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1403، جلد ۱۹، شماره ۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی اثر مکمل قرص سیر برکفایت دیالیز و سطح سرمی آلبومین، هورمون پاراتیرویید ،کلسیم، فسفر و پروتیئن واکنشی- C و پروفایل چربی خون در بیماران تحت همودیالیز (کارآزمایی بالینی تصادفی سازی شده دو سوکور موازی)
1403/7/9
-
۴ بار
۲
تأثیر هشت هفته تمرین هوازی شدید و عصاره دارچین بر بیان ژن SREBP-۱c و LXRα بافت کبد موشهای تغذیه شده با فروکتوز
1403/7/9
-
۵ بار
۳
تأثیر تمرین مقاومتی دایره ای و مصرف سین بیوتیک بر سختی شریانی و نیمرخ لیپیدی در زنان یائسه مبتلا به دیابت نوع ۲
1403/7/9
-
۵ بار
۴
تولید بیوپلیمر ژلاتین/پکتین حاوی نانوامولسیون آنتوسیانین استخراج شده از پوست پسته برای افزایش زمان ماندگاری میگو پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei)
1403/7/9
-
۵ بار
۵
بررسی متغیرهای زمان، ترکیب حلال استخراجی و نسبت حلال به گیاه بر خواص آنتیاکسیدانی و ضد باکتریایی گیاه تشنه داری و برگ زیتون به کمک روش استخراج ریزموج و مافوق صوت
1403/7/9
-
۴ بار
۶
کاربرد فناوری هردل؛ شامل نایسین در ترکیب با بسته بندی خلاء یا اتمسفرتغییریافته در افزایش ماندگاری سوریمی
1403/7/9
-
۱۲ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه