فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1403، جلد ۱۹، شماره ۳
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی اثر مکمل قرص سیر برکفایت دیالیز و سطح سرمی آلبومین، هورمون پاراتیرویید ،کلسیم، فسفر و پروتیئن واکنشی- C و پروفایل چربی خون در بیماران تحت همودیالیز (کارآزمایی بالینی تصادفی سازی شده دو سوکور موازی) 1403/7/9 - Get XML Data ۴ بار
۲ تأثیر هشت هفته تمرین هوازی شدید و عصاره دارچین بر بیان ژن SREBP-۱c و LXRα بافت کبد موش‌های تغذیه شده با فروکتوز 1403/7/9 - Get XML Data ۵ بار
۳ تأثیر تمرین مقاومتی دایره ای و مصرف سین بیوتیک بر سختی شریانی و نیمرخ لیپیدی در زنان یائسه مبتلا به دیابت نوع ۲ 1403/7/9 - Get XML Data ۵ بار
۴ تولید بیوپلیمر ژلاتین/پکتین حاوی نانوامولسیون آنتوسیانین استخراج شده از پوست پسته برای افزایش زمان ماندگاری میگو پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) 1403/7/9 - Get XML Data ۵ بار
۵ بررسی متغیرهای زمان، ترکیب حلال استخراجی و نسبت حلال به گیاه بر خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد باکتریایی گیاه تشنه داری و برگ زیتون به کمک روش استخراج ریزموج و مافوق صوت 1403/7/9 - Get XML Data ۴ بار
۶ کاربرد فناوری هردل؛ شامل نایسین در ترکیب با بسته بندی خلاء یا اتمسفرتغییریافته در افزایش ماندگاری سوریمی 1403/7/9 - Get XML Data ۱۲ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه