فهرست مقالات
Nutrition and Food Sciences Research، 1402، جلد ۱۰، شماره ۴ | ||||||
ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
۱ | Extending Post-harvest Shelf-life of Fresh Strawberry Fruits Using Edible Coating of Plantago major Seed Mucilage with Grapefruit Essential Oil | 1403/5/8 | - | ![]() |
۵ بار | |
۲ | Comparative Study of Total Fat, Trans and Saturated Fatty acids Contents of the Industrial and Guild-fried Foods in Iran | 1403/5/8 | - | ![]() |
۶ بار | |
۳ | Global Magnitude of the Bread Wastes and its Reasons: A Systematic Review and Meta-analysis of Observational Studies | 1403/5/8 | - | ![]() |
۵ بار | |
برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه |