• صفحه اصلی
  • درباره پایگاه
  • فهرست سامانه ها
  • الزامات سامانه ها
  • فهرست سازمانی
  • تماس با ما
  • JCR 2016
  • جستجوی مقالات
چهارشنبه 15 مرداد 1404

فهرست مقالات


Nutrition and Food Sciences Research، 1402، جلد ۱۰، شماره ۴
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ Extending Post-harvest Shelf-life of Fresh Strawberry Fruits Using Edible Coating of Plantago major Seed Mucilage with Grapefruit Essential Oil 1403/5/8 - Get XML Data ۵ بار
۲ Comparative Study of Total Fat, Trans and Saturated Fatty acids Contents of the Industrial and Guild-fried Foods in Iran 1403/5/8 - Get XML Data ۶ بار
۳ Global Magnitude of the Bread Wastes and its Reasons: A Systematic Review and Meta-analysis of Observational Studies 1403/5/8 - Get XML Data ۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه

Remember

ارسال پیام برخط

در صورت مشاهده هر نوع اشکال در داده های پایگاه و یا برای ارسال نظرات و پیشنهاد های خود می توانید با پر کردن فرم تماس ما را در جریان قرار دهید.
برای پر کردن فرم تماس اینجا را کلیک کنید.

آمار پایگاه

نمایه شده در ISI 135
نمایه شده در PubMed 109
نمایه شده در Scopus 191
کاربران برخط 833
بازدید امروز 45260
بازدید کل 33171867

اطلاعات تماس

آدرس : تهران، سعادت آباد، بلوار پاکنژاد شمالی، بالاتر از میدان سرو، نبش کوچه ندا، پلاک ۶۸، ساختمان جاوید، واحد ۱۶
پست الکترونیک: yektaweb-AT-gmail.com

توجه

کلیه حقوق این وب سایت و مطالب آن متعلق به شرکت یکتاوب بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و برنامه نویسی: یکتاوب افزار شرق