• صفحه اصلی
  • درباره پایگاه
  • فهرست سامانه ها
  • الزامات سامانه ها
  • فهرست سازمانی
  • تماس با ما
  • JCR 2016
  • جستجوی مقالات
دوشنبه 13 مرداد 1404

فهرست مقالات


Nutrition and Food Sciences Research، 1402، جلد ۱۰، شماره ۳
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ Factors Causing Discrepancies in the Results of Vitamin D Assessment in Community Studies: Proper Judgement, Proper Act A note for the policymakers 1403/3/29 - Get XML Data ۵ بار
۲ Effects of Whey Proteins and Milk-basic Proteins on Bone Health Parameters: A Systematic Review and Meta-analysis of Randomized Clinical Trials 1403/3/29 - Get XML Data ۴ بار
۳ Improvement of Physicochemical, Textural and Quality Attributes of Chicken Kebabs Using Infrared-dried Sprouted Wheat Flour 1403/3/29 - Get XML Data ۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه

Remember

ارسال پیام برخط

در صورت مشاهده هر نوع اشکال در داده های پایگاه و یا برای ارسال نظرات و پیشنهاد های خود می توانید با پر کردن فرم تماس ما را در جریان قرار دهید.
برای پر کردن فرم تماس اینجا را کلیک کنید.

آمار پایگاه

نمایه شده در ISI 135
نمایه شده در PubMed 109
نمایه شده در Scopus 191
کاربران برخط 465
بازدید امروز 9356
بازدید کل 33077240

اطلاعات تماس

آدرس : تهران، سعادت آباد، بلوار پاکنژاد شمالی، بالاتر از میدان سرو، نبش کوچه ندا، پلاک ۶۸، ساختمان جاوید، واحد ۱۶
پست الکترونیک: yektaweb-AT-gmail.com

توجه

کلیه حقوق این وب سایت و مطالب آن متعلق به شرکت یکتاوب بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و برنامه نویسی: یکتاوب افزار شرق