فهرست مقالات
Nutrition and Food Sciences Research، 1402، جلد ۱۰، شماره ۳ | ||||||
ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
۱ | Factors Causing Discrepancies in the Results of Vitamin D Assessment in Community Studies: Proper Judgement, Proper Act A note for the policymakers | 1403/3/29 | - | ![]() |
۵ بار | |
۲ | Effects of Whey Proteins and Milk-basic Proteins on Bone Health Parameters: A Systematic Review and Meta-analysis of Randomized Clinical Trials | 1403/3/29 | - | ![]() |
۴ بار | |
۳ | Improvement of Physicochemical, Textural and Quality Attributes of Chicken Kebabs Using Infrared-dried Sprouted Wheat Flour | 1403/3/29 | - | ![]() |
۴ بار | |
برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه |