این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 7 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1402، جلد ۲۰، شماره ۱۴۰
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی خواص میکروبی و شیمیایی فیله مرغ تیمار شده با اسانس Satureja rechingeri، سدیم دودسیل سولفات و اسید سیتریک در زمان نگهداری در یخچال
1402/7/5
-
۴۱ بار
۲
فساد میکروبی در مواد غذایی و عوامل آن، زنجیره سرد و اقدامات طولانی مدت فساد میکروبی
1402/7/5
-
۳۴ بار
۳
حبوبات: مغذی یا ضد تغذیه؟ مروری بر اجزای زیست فعال و قابلیت هضم
1402/7/5
-
۴۱ بار
۴
نانوکپسولهسازی آستاگزانتین از هماتوکوکوس پلویالیس با استفاده از پوشش مالتودکسترین-کازئینات سدیم و ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی و ضد باکتریایی نانوکپسولهای حامل
1402/7/5
-
۳۵ بار
۵
بهینهسازی فرمولاسیون کیک اسفنجی جدید جهت بررسی اثر جایگزینی آرد بلوط و شیره بلوط با آرد گندم و شکر
1402/7/5
-
۴۲ بار
۶
بررسی تأثیر برخی پوشش های خوراکی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی قارچ سرخ شده کم چرب (Agaricus bisporus)
1402/7/5
-
۴۰ بار
۷
تاثیر استفاده از نانوامولسیون اسانس سیر ریزپوشانی شده با صمغ عربی بر فعالیت آنتی اکسیدانی، ماندگاری و خواص حسی روغن زیتون طعم دار شده
1402/7/5
-
۳۶ بار
۸
اثرات تیمار فراصوت بر ویژگیهای ظاهری برشهای سیب در طول آبگیری اسمزی
1402/7/5
-
۳۲ بار
۹
اثر افزودن بتاگلوکان و آرد تریتیکاله بر ویژگیهای کیفی کیک اسفنجی
1404/7/3
-
۴ بار
۱۰
اثرات پس از برداشت اسیدسالیسیلیک و کیتوسان در بهبود ماندگاری گیلاس رقم « بادا»
1404/7/3
-
۴ بار
۱۱
تاثیر صمغ های زانتان و دانه بادرنجبویه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تشکیل آکریل آمید و پذیرش نان باگت
1404/7/3
-
۴ بار
۱۲
بهترین ترکیب پارامترهای سفید کننده بر روی ویژگی های کمی و کیفی روغن های آفتابگردان و ذرت با استفاده از روش سطح پاسخ
1404/7/3
-
۵ بار
۱۳
اثرات ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی ریزپوشانی عصاره چای سبز در نانوذرات کیتوزان بر روی ماندگاری سوریمی
1404/7/3
-
۵ بار
۱۴
بررسی تاثیر تلقیح نژاد عربی و رومانوف بر ویژگیهای کیفی گوشت بره طی ماندگاری
1404/7/3
-
۴ بار
۱۵
اثرات شدت و مدت فراصوت بر ویسکوزیته ظاهری، ضریب قوام و شاخص رفتار جریان محلول صمغ گوار
1404/7/3
-
۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه