این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1402، جلد ۲۰، شماره ۱۴۰
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی خواص میکروبی و شیمیایی فیله مرغ تیمار شده با اسانس Satureja rechingeri، سدیم دودسیل سولفات و اسید سیتریک در زمان نگهداری در یخچال 1402/7/5 - Get XML Data ۴۱ بار
۲ فساد میکروبی در مواد غذایی و عوامل آن، زنجیره سرد و اقدامات طولانی مدت فساد میکروبی 1402/7/5 - Get XML Data ۳۴ بار
۳ حبوبات: مغذی یا ضد تغذیه؟ مروری بر اجزای زیست فعال و قابلیت هضم 1402/7/5 - Get XML Data ۴۱ بار
۴ نانوکپسوله‌سازی آستاگزانتین از هماتوکوکوس پلویالیس با استفاده از پوشش مالتودکسترین-کازئینات سدیم و ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضد باکتریایی نانوکپسول‌های حامل 1402/7/5 - Get XML Data ۳۵ بار
۵ بهینه‌سازی فرمولاسیون کیک اسفنجی جدید جهت بررسی اثر جایگزینی آرد بلوط و شیره بلوط با آرد گندم و شکر 1402/7/5 - Get XML Data ۴۲ بار
۶ بررسی تأثیر برخی پوشش های خوراکی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی قارچ سرخ شده کم چرب (Agaricus bisporus) 1402/7/5 - Get XML Data ۴۰ بار
۷ تاثیر استفاده از نانوامولسیون اسانس سیر ریزپوشانی شده با صمغ عربی بر فعالیت آنتی اکسیدانی، ماندگاری و خواص حسی روغن زیتون طعم دار شده 1402/7/5 - Get XML Data ۳۶ بار
۸ اثرات تیمار فراصوت بر ویژگی‌های ظاهری برش‌های سیب در طول آبگیری اسمزی 1402/7/5 - Get XML Data ۳۲ بار
۹ اثر افزودن بتاگلوکان و آرد تریتیکاله بر ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۰ اثرات پس از برداشت اسیدسالیسیلیک و کیتوسان در بهبود ماندگاری گیلاس رقم « بادا» 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۱ تاثیر صمغ های زانتان و دانه بادرنجبویه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تشکیل آکریل آمید و پذیرش نان باگت 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۲ بهترین ترکیب پارامترهای سفید کننده بر روی ویژگی های کمی و کیفی روغن های آفتابگردان و ذرت با استفاده از روش سطح پاسخ 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۳ اثرات ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی ریزپوشانی عصاره چای سبز در نانوذرات کیتوزان بر روی ماندگاری سوریمی 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۴ بررسی تاثیر تلقیح نژاد عربی و رومانوف بر ویژگی‌های کیفی گوشت بره طی ماندگاری 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۵ اثرات شدت و مدت فراصوت بر ویسکوزیته ظاهری، ضریب قوام و شاخص رفتار جریان محلول صمغ گوار 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه