فهرست مقالات


پژوهش های علوم دامی، 1400، جلد ۳۱، شماره ۴
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تأثیر لوسین در جیره‌ حاوی چربی بالا بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی، متابولیسم چربی و پروتئین و کیفیت لاشه جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی 1401/12/2 - Get XML Data ۷ بار
۲ استفاده از دانه کلزا به عنوان منبع چربی در جیره‌های بر پایه ذرت و جو بر پاسخ‌های عملکردی و متابولیکی بز نژاد مهابادی در اوایل شیردهی 1401/12/2 - Get XML Data ۴ بار
۳ تجزیه و تحلیل خوشه ای صفت تولید چربی شیر در گاوهای شیری با استفاده از فراتحلیل مطالعات پویش ژنومی 1401/12/2 - Get XML Data ۴ بار
۴ بررسی سه روش پویش کل ژنوم در شناسایی جایگاه‌های ژنی با بکارگیری داده شبیه سازی شده 1401/12/2 - Get XML Data ۶ بار
۵ ‌پاسخ ایمنی هومورال و سلولی جوجه‌های گوشتی به تغذیه درون تخم‌مرغی بتا هیدروکسی بتا متیل بوتیرات و دکسترین و زمان دسترسی به اولین خوراک 1401/12/2 - Get XML Data ۷ بار
۶ ارزیابی انتخاب مرغ های بومی اصلاح شده فارس با رویکرد بررسی هم خونی 1401/12/2 - Get XML Data ۶ بار
۷ مطالعه بازده خوراک براساس شاخص مازاد مصرف خوراک و بازدهی خوراکی براساس شیر تصحیح‌شده برای ۴ درصد چربی در گاوهای شیرده نژاد هلشتاین 1401/12/2 - Get XML Data ۴ بار
۸ برآورد وراثت پذیری، همبستگی‌های فنوتیپی و ژنتیکی برای خصوصیات منحنی رشد بلدرچین ژاپنی 1401/12/2 - Get XML Data ۴ بار
۹ اثر پودر میوه گیاه پنج‌انگشت (Vitex agnus castus) بر عملکرد، کیفیت تخم‌‌مرغ، فرآسنجه‌های بیوشیمیایی خونی، پاسخ ایمنی، سیستم تولیدمثلی و خصوصیات استخوان درشت‌نی مرغ‌های تخمگذار در دوره دوم تولید 1401/12/2 - Get XML Data ۷ بار
۱۰ بررسی اثرات تبلیغات عمومی بر تقاضای محصولات دامی (مطالعه موردی فرآورده‌های گوشتی سوسیس و کالباس در شهرستان شیراز) 1401/12/2 - Get XML Data ۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه