فهرست مقالات


بهره برداری و پرورش آبزیان، 1399، جلد ۹، شماره ۴
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ ارزیابی عملکرد نانوحسگر رنگی گرافن اکسید آمین دار – برموفنول بلو بر پایه کاغذی صافی در تعیین کیفیت ‌اکسیداسیونی غذای ماهی نگهداری شده در شرایط سرد ‌ 1401/11/29 - Get XML Data ۱۸ بار
۲ اثر اسانس فلفل دلمه سبز (Capsicum annuum) بر ویژگیهای کیفی سوسیس کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال 1401/11/29 - Get XML Data ۲۰ بار
۳ اثرات تغذیه‌ای عصاره‌ی هیدروالکلی آویشن (Thymus vulgaris) بر مقاومت و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی خون در بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, ۱۷۵۸) در مواجهه با تنش شوری 1401/11/29 - Get XML Data ۲۱ بار
۴ اثر مواد پرکننده مختلف بر برخی شاخص‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کنسرو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) 1401/11/29 - Get XML Data ۱۴ بار
۵ ارزیابی لزوم احداث سازه ماهی رو در طراحی تاسیسات سد و قفل کشتیرانی مارد (آبادان) در مسیر مهاجرت تولیدمثلی ماهی صبور (Tenualosa ilisha) 1401/11/29 - Get XML Data ۱۷ بار
۶ برخی ویژگی های ریختی ماهی سه‌خاره Gasterosteus aculeatus Linnaeus, ۱۷۵۸ در مصب رودخانه‌های گرگان‌رود و قره‌سو، استان گلستان 1401/11/29 - Get XML Data ۲۷ بار
۷ امکان‌سنجی اجرای معیشت جایگزین در تالاب های آلماگل، آجی گل و آلاگل 1401/11/29 - Get XML Data ۱۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه