صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 19 تیر 1404
فهرست مقالات
Food and Health
، 1400، جلد ۴، شماره ۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
Investigation of different selenium sources on phytochemical characteristics of Echium amoenum fisch. & C.A. Mey. as a medicinal herb of Iran
1401/11/27
-
۴ بار
۲
Investigation of different selenium sources on phytochemical characteristics of Echium amoenum fisch. & C.A. Mey. as a medicinal herb of Iran
1402/9/3
-
۰ بار
۳
Status of nutrition and health claims in dairy products and accuracy requirements in the Tehran market
1401/11/27
-
۱ بار
۴
The effect of adding olive leaves on starter culture and sensory properties of fermented Doogh
1401/11/27
-
۲ بار
۵
The effectiveness of interventions based on the protection motivation theory on healthy eating behaviors: A systematic review study
1401/11/27
-
۴ بار
۶
The effect of extraction method (ultrasonic, maceration and soxhlet) and solvent type on the extraction rate of phenolic compounds and extraction efficiency of Arctium lappa L. roots and Polygonum aviculare L. grass
1401/11/27
-
۱ بار
۷
Quality assessment of unfermented sausage by partial replacement of sodium nitrite with ethanolic extracts of Rosmarinus officinalis and Berberis vulgaris
1401/11/27
-
۰ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه