فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران، 1401، جلد ۱۹، شماره ۱۳۱ | ||||||
ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
۱ | بهینه سازی سطح پاسخ تغییرات برخی خواص کیفی و فیزیکوشیمیایی انگور سیاه (رقم رشه) پوشش دهی شده با مالتودکسترین حاوی کیتوزان و عصاره برگ زیتون طی دوره انبارداری | 1401/11/2 | - | ۱۹ بار | ||
۲ | بررسی پایداری نانوکپسول هیدرولیزات زئین - ویتامین D۳ در آب پرتقال با استفاده از فراصوت و تأثیر آن بر ویژگیهای آب پرتقال | 1401/11/2 | - | ۱۵ بار | ||
۳ | بررسی تاثیر جایگزینی شکر با شیرینکنندهی اِستِویا بر خصوصیات نان قندی | 1401/11/2 | - | ۱۸ بار | ||
برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه |