این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1401، جلد ۱۹، شماره ۱۳۱
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بهینه سازی سطح پاسخ تغییرات برخی خواص کیفی و فیزیکوشیمیایی انگور سیاه (رقم رشه) پوشش دهی شده با مالتودکسترین حاوی کیتوزان و عصاره برگ زیتون طی دوره انبارداری 1401/11/2 - Get XML Data ۴۶ بار
۲ بررسی پایداری نانوکپسول هیدرولیزات زئین - ویتامین D۳ در آب پرتقال با استفاده از فراصوت و تأثیر آن بر ویژگی‌های آب پرتقال 1401/11/2 - Get XML Data ۴۵ بار
۳ بررسی تاثیر جایگزینی شکر با شیرین‌کننده‌ی اِستِویا بر خصوصیات نان قندی 1401/11/2 - Get XML Data ۵۲ بار
۴ تیمار پس از برداشت با گابا برای حفظ کیفیت تغذیه‌ای و بهبود عمر انبارمانی فرم تازه بریده قارچ تکمه-ای (Agaricus bisporus) 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۵ ارزیابی اثر صمغ کتیرا و استویا بر خصوصیات فیزیکی‌وشیمیایی و حسی دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حین دوره نگهداری سرد 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۶ بررسی تاثیر پوشش خوراکی صمغ فارسی بر عمرنگهداری توت فرنگی 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۷ استفاده از روش انفیس برای مدل‌سازی فرآیند خشک‌کردن صمغ دانه "به" با خشک‌کن فروسرخ 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۸ تولید L-گلوتامات در محیط کشت تخمیر حاوی ضایعات غذایی با استفاده از باکتری‌های اسید لاکتیک بومی و مقایسه آن با سویه صنعتی 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۹ بهینه سازی استخراج موسیلاژ از دانه میوه "به" به کمک مایکروویو و با استفاده از روش سطح پاسخ 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۱۰ بررسی تاثیر اینولین، کازئینات سدیم و زمان نگهداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی پنیر لاکتیکی 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۱۱ بررسی اثرات افزودن آنزیم‌های گلوکز اکسیداز،α- آمیلاز، ترانس گلوتامیناز و زایلاناز بر خواص رئولوژیکی آرد نان بربری و لواش به روش سطح پاسخ 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۱۲ استفاده از نانوکپسول های حامل آستاگزانتین میکروجلبک هماتوکوکوس با پوشش مالتودکسترین-کازئینات سدیم به عنوان جایگزین نیتریت سدیم در فرمولاسیون سوسیس معمولی و ارزیابی خصوصیات میکروبی و بافتی محصول 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۱۳ بررسی تأثیر افزودن مالت کینوآ بر ماندگاری و ساختار داخلی نان بدون گلوتن 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۱۴ مدل‌سازی سینتیکی و رویکرد شبکه عصبی مصنوعی فرایند استخراج به روش ‌حرارت‌دهی مقاومتی عصاره غازیاغی 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۱۵ بررسی ویژگی‌های کیفی و میکروبی کرم کاکائو حاوی روغن بذر کتان ریزپوشانی شده (تولید گاناش شکلاتی فراسودمند) 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۱۶ بهینه‌سازی میزان مصرف صمغ کربوکسی متیل سلولز در بخش‌های مختلف ناگت ماهی کپور سرگنده 1404/7/3 - Get XML Data ۱ بار
۱۷ ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره جوانه بروکلی در پایداری اکسایشی روغن سویا در دمای تسریع شده ۶۰oC 1404/7/3 - Get XML Data ۱ بار
۱۸ ویژگی‌های شیمیایی و بررسی فعالیت مهارکنندگی و کشندگی رشد قارچ‌های عامل فساد و کپک‌زدگی پس از برداشت میوه سیب با استفاده از اسانس مور تلخ 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۱۹ تاثیر افزودن آرد کینوا بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و حسی ماست همزده 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۲۰ بررسی امکان جایگزینی ساکارز با آرد مالت آنزیمی سورگوم درکیک برنجی بدون گلوتن 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۲۱ بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی فراسودمند غنی شده با ترکیب آردهای دانه چیا و پوسته اسفرزه 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۲۲ تأثیر فرم آزاد و ریزپوشانی با نانولیپوزوم عصاره گیاهان برگ‌بو و رزماری بر رفتار برخی از شاخص‌های شیمیایی مواد فساد در ماهی کپور نقره‌ای نگهداری شده در دمای یخچال 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۲۳ تاثیر هیدروکلوئیدهای کاپاکاراگینان و کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی شیر استریل غنی شده با کلسیم 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۲۴ تولید نانوکپسول های حامل آستاگزانتین استخراج شده از میکروجلبک هماتوکوکوس (Haematococcus pluvialis) با پوشش ترکیبی مالتودکسترین-کازئینات سدیم و ارزیابی خواص فیزیکی، آنتی اکسیدانی و رنگی محصول 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۲۵ تولید باکتریوسین با استفاده از باسیلوس لکینی‌فورمیس ATCC ۹۷۸۹ و تعیین ویژگی‌های ساختاری و ضدمیکروبی آن 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۲۶ تأثیر پوشش خوراکی پکتین نانو کیتوزان حاوی اسانس مریم گلی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زمان ماندگاری انگور سیاه 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۲۷ بهینه‌سازی رشد اسپیرولینا پلاتنسیس و تولید رنگدانه های طبیعی با کمک روش سطح پاسخ 1404/7/3 - Get XML Data ۱ بار
۲۸ بهینه سازی استخراج ترکیبات فراسودمند از میوه نسترن کوهی جهت تولید مکمل غذایی 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۲۹ بهینه سازی شرایط تولید کربوکسی متیل سلولز از هسته خرما 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۳۰ بهینه سازی تولید خامه کم چرب تهیه شده از صمغ‌ فارسی با استفاده از روش سطح پاسخ 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه