این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 15 آبان 1404
فهرست مقالات
Journal of Food Quality and Hazards Control
، 1401، جلد ۹، شماره ۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
Announcement of “6th International Conference on Interdisciplinary Studies in Food industry and Nutrition Science of Iran” Held in Iran
1401/10/20
-
۱۴ بار
۲
Announcement of “The Eighth National and Sixth International Conference of Environmental Sciences, Agriculture and Natural Resources” Held in Iran
1401/10/20
-
۱۵ بار
۳
Effect of Adding Lemongrass (Cymbopogon citratus) Extract on Quality Characteristics of Chicken Burger during Frozen Storage
1401/10/20
-
۱۶ بار
۴
Microbial and Fungal Contamination of Staple Foods in Port Harcourt, Nigeria: Special Attention to High Aflatoxin Risk
1401/10/20
-
۱۴ بار
۵
Optimization, Partial Purification, and Characterization of Bioactive Peptides of Lactobacillus paracasei Isolated from Traditional Egyptian Cheese
1401/10/20
-
۱۶ بار
۶
Multidrug Resistance and Virulence Factors of Enterococci Isolated from Milk and Some Dairy Desserts
1401/10/20
-
۱۷ بار
۷
Effects of Glycerol Plasticizer on Physical Characteristic of Whey-Konjac Films Enriched with Clove Essential Oil
1401/10/20
-
۱۵ بار
۸
Direct Molecular Detection and Phylogenetic Tree Analysis of Gastrointestinal Protozoan Parasites (Giardia lamblia, Entamoeba histolytica, Cryptosporidium parvum) from Diarrhea Infection in Kut City of Iraq: A Short Communication
1401/10/20
-
۱۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه