این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


Journal of Food Quality and Hazards Control، 1401، جلد ۹، شماره ۳
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ Announcement of “7th International Conference on Applied Research in Agricultural Science, Natural Resources & Environment” Held in Iran 1401/9/7 - Get XML Data ۱۹ بار
۲ Announcement of “The 7th International Conference on Researches and Innovations in Agricultural and Environmental Sciences” Held in Iran 1401/9/7 - Get XML Data ۱۶ بار
۳ Effects of Non-Thermal Processing Methods on Physicochemical, Bioactive, and Microbiological Properties of Fresh Pineapple (Ananas comosus L. Merr.) Juice 1401/9/7 - Get XML Data ۲۰ بار
۴ Antibacterial Activity of Cell-Free Culture Supernatant of Bacteriocinogenic Pediococcus pentosaceus IO1 against Staphylococcus aureus Inoculated in Fruit Juices 1401/9/7 - Get XML Data ۲۱ بار
۵ Nutrient Interaction and Health Risk Assessment of Cereal Grains on Nigerian’s Markets 1401/9/7 - Get XML Data ۱۸ بار
۶ Detection of Toxicogenic Molds in Some Legumes Sold in Local Markets of Ho, Ghana 1401/9/7 - Get XML Data ۲۰ بار
۷ Hydroxymethylfurfural Content and Sugar Profile of Honey Available in Bangladesh Using Validated HPLC-PDA and HPLC-RID 1401/9/7 - Get XML Data ۲۲ بار
۸ Probiotic Properties and Physicochemical Potential of Lactic Acid Bacteria Isolated from Moroccan Table Olives 1401/9/7 - Get XML Data ۲۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه