صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 30 تیر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1401، جلد ۱۷، شماره ۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
اثر تمرین تناوبی همراه با مصرف بهارنارنج بر بیان ژنهای AMPK و PI۳K در کبد موشهای صحرایی سالمند ماده
1401/7/12
-
۲۰ بار
۲
تأثیر مصرف پنیر لور بر برخی شاخصهای آمادگی جسمانی و مهارتی دختران والیبالیست: یک مطالعه مداخله ای-تجربی
1401/7/12
-
۲۱ بار
۳
آزمون مدل اطلاعات- انگیزش- مهارت رفتاری با توجه به نقش تعدیلگر هوش هیجانی در زنان با شاخص توده بدنی بالای ۲۵
1401/7/12
-
۲۳ بار
۴
مقایسه الگوی غذایی بیماران مبتلا به اختلالات طیف دوقطبی و افراد سالم: مطالعه مورد-شاهدی
1401/7/12
-
۱۴ بار
۵
بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی و بازدارندگی آنزیم مبدل آنژیوتنسین اجزاء پپتیدی پروتئین آبکافت شده دانه کدو
1401/7/12
-
۱۸ بار
۶
اثر سبوس گندم (فرآیند نشده و هیدروترمال) و سطح جایگزینی بر خواص کمی و کیفی کشک زرد
1401/7/12
-
۲۰ بار
۷
تهیه روغن ساختار یافته سویا بر پایه وکس بره موم و امکان سنجی کاربرد آن به عنوان جایگزین شورتنینگ در کیک روغنی
1401/7/12
-
۲۹ بار
۸
بررسی اثر استرس نمک و نور بر میزان رشد، محتوای بتاکاروتن و برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ریزجلبک دونالیلا سالینا
1401/7/12
-
۱۵ بار
۹
جایگرینی چربی با صمغهای دانه مرو(Salvia Macrosiphon) و چیا (Salvia hispanica L.) بر ویژگیهای فیزیکی – شیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه قنادی با درصد چربی کاهش یافته
1401/7/12
-
۱۸ بار
۱۰
توسعه روش استخراج مایع-مایع هموژن تلفیق شده با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی بر پایه حلال اتکتیک عمیق به منظور استخراج برخی از آنتی بیوتیک ها از نمونه های تخم مرغ و اندازه گیری کمی آنها با روش HPLC
1401/7/12
-
۲۲ بار
۱۱
مروری به استنادهای ده ساله به مقاله: کاربرد صنایع غذایی میسل بتا کازئین به عنوان نانو حامل برای افزایش حلالیت کورکومین
1401/7/12
-
۲۱ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه