این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 3 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1400، جلد ۱۸، شماره ۱۱۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تأثیر صمغ زانتان و کربوکسی متیل سلولز روی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت
1401/2/15
-
۴۱ بار
۲
تاثیر نوع حلال بر قدرت آنتی اکسیدانی، میزان فنل و فلاونوئید گیاه Postia puberula
1401/2/15
-
۴۵ بار
۳
طراحی سنسور نوین بر پایه نانوذره گرافن-کوانتوم دات برای آنالیز رنگ خوراکی سانست یلو
1401/2/15
-
۴۸ بار
۴
بررسی تاثیر پوشش نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی در صمغ کتیرا و اعمال امواج UV-c بر ویژگیهای کیفی ماش جوانهزده
1401/2/15
-
۴۴ بار
۵
بررسی تأثیر روش تولید فیلم (کامپوزیت یا دولایه) و نسبت بیوپلیمرها بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم فعال کیتوزان - ایزوله پروتئین آب پنیر به روش سطح پاسخ
1401/2/15
-
۴۹ بار
۶
بررسی کارایی شبکههای عصبی مصنوعی در پیشبینی ویژگیهای فیزیکی، رئولوژیکی و رنگسنجی نانوذرات کیتوزان
1401/2/15
-
۴۵ بار
۷
بررسی اثر اینولین بر زندهمانی سویه لاکتوباسیلوس فرمنتوم ۱۷-۴ در بستنی عملگرا و ارزیابی ویژگیهای میکروبی و فیزیکوشیمیایی آن
1401/2/15
-
۴۰ بار
۸
غنیسازی غذای انرژی زا با استفاده از صمغهای بومی ایران
1401/2/15
-
۳۸ بار
۹
تاثیر پوشش آلوئه ورا-لیمونن و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات پس از برداشت خیار (رقم نگین)
1401/2/15
-
۵۰ بار
۱۰
بهینهسازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ پریبیوتیکی حاوی پوره سیب زمینی شیرین، اینولین و قند مایع خرما به روش سطح پاسخ
1401/2/15
-
۵۲ بار
۱۱
تأثیر روشهای مختلف خشککردن بر سینتیک خشک شدن، مدلسازی ریاضی، کمیت و کیفیت اسانس آویشن
1401/2/15
-
۵۳ بار
۱۲
بررسی مقادیر آلومینیوم در رب های انار و آلوچه سنتی استان گیلان
1401/2/15
-
۴۳ بار
۱۳
بررسی تاثیر پوششدهی با صمغ فارسی حاوی روغن شاهدانه بر تغییرات جرم و حجم انگور با استفاده از سیستمهای بینایی ماشین و یادگیری ماشین
1401/2/15
-
۴۱ بار
۱۴
خواص شیمیایی اسانس استخراج شده از بذر و برگ مورینگا پرگرینا به روش کلونجر به همراه پیشتیمار فراصوت
1401/2/15
-
۵۳ بار
۱۵
سنتز فیلمهای بیوکامپوزیت بر پایه کازئینات سدیم تقویتشده با صمغهای ژلان و فارسی و ارزیابی ویژگیهای فیزیکومکانیکی و مورفولوژی آن
1401/2/15
-
۴۹ بار
۱۶
ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی خمیر و خصوصیات کمی و کیفی نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد ارزن
1401/2/15
-
۴۴ بار
۱۷
بررسی خواص آنتی میکروبی و آنتیاکسیدانی عصاره اکالیپتوس و کاربرد آن در تولید فیلم نشاسته سیبزمینی جهت بستهبندی گوشت
1401/2/15
-
۴۹ بار
۱۸
استخراج روغن از سیاه دانه همراه با گیاه رزماری با روش پرس سرد و بررسی برخی از ویژگی های کیفی آن
1401/2/15
-
۴۶ بار
۱۹
بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و مورفولوژی فیلم آلژینات کلسیم پوشش داده شده با روغن آفتابگردان و یا چربی پیه گاو
1401/2/15
-
۴۴ بار
۲۰
بهینه سازی فرمولاسیون کیک رژیمی با استفاده از غلظت های متفاوت صمغ فارسی و شیرین کننده مالتیتول
1401/2/15
-
۴۴ بار
۲۱
بهبود ماندگاری و خصوصیات کیفی دونات تخمیری با استفاده از آنتی اکسیدان های استخراج شده از گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) در مقایسه با آنتی اکسیدان تجاری
1401/2/15
-
۴۷ بار
۲۲
کاربرد صمغ زانتان، کربوکسی متیل سلولز و کنسانتره پروتئین آب پنیر در فرمولاسیون و بهبود خواص خامه قنادی کمچرب
1401/2/15
-
۷۲ بار
۲۳
بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی عصاره قسمتهای مختلف زعفران و کاربرد آن در خامه
1401/2/15
-
۳۹ بار
۲۴
بررسی گروه های عاملی زیست فعال، قدرت آنتی اکسیدانی، فنول و فلاونوئید کل عصاره فلفل دلمه ای قرمز
1401/2/15
-
۴۲ بار
۲۵
اثر صمغ دانه ریحان و شاهی بر خصوصیات رئولوژیکی ، بافت و رنگ خمیر ماهی فیتوفاگ
1401/2/15
-
۵۴ بار
۲۶
بررسی ویژگی های حسی، رئولوژیکی و زنده مانی باکتری ها در دسر خرمایی پروبیوتیک
1401/2/15
-
۴۳ بار
۲۷
کاربرد روش جدید استخراج جفتشده به کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا برای پایش آنتیبیوتیکهای تتراسایکلینی در شیر گاو
1401/2/15
-
۴۱ بار
۲۸
اثر آرد تریتیکاله و بتاگلوکان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان بربری
1401/2/15
-
۴۶ بار
۲۹
مدل سازی ریاضی لایه نازک سیر درخشککن هوای داغ وتحت خلاء
1401/2/15
-
۴۲ بار
۳۰
غنیسازی بیسکویت با پروتئین جهت بهبود اثرات سلامتیبخش
1401/2/15
-
۵۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه