این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1400، جلد ۱۸، شماره ۱۱۳
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تأثیر صمغ زانتان و کربوکسی متیل سلولز روی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت 1401/2/15 - Get XML Data ۴۱ بار
۲ تاثیر نوع حلال بر قدرت آنتی اکسیدانی، میزان فنل و فلاونوئید گیاه Postia puberula 1401/2/15 - Get XML Data ۴۵ بار
۳ طراحی سنسور نوین بر پایه نانوذره گرافن-کوانتوم دات برای آنالیز رنگ خوراکی سانست یلو 1401/2/15 - Get XML Data ۴۸ بار
۴ بررسی تاثیر پوشش نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی در صمغ کتیرا و اعمال امواج UV-c بر ویژگی‌های کیفی ماش جوانه‌زده 1401/2/15 - Get XML Data ۴۴ بار
۵ بررسی تأثیر روش تولید فیلم (کامپوزیت یا دولایه) و نسبت بیوپلیمرها بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم‌ فعال کیتوزان - ایزوله پروتئین آب پنیر به روش سطح پاسخ 1401/2/15 - Get XML Data ۴۹ بار
۶ بررسی کارایی شبکه‌های عصبی مصنوعی در پیش‌بینی ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی و رنگ‌سنجی نانوذرات کیتوزان 1401/2/15 - Get XML Data ۴۵ بار
۷ بررسی اثر اینولین بر زنده‌مانی سویه لاکتوباسیلوس فرمنتوم ۱۷-۴ در بستنی عملگرا و ارزیابی ویژگی‌های میکروبی و فیزیکوشیمیایی آن 1401/2/15 - Get XML Data ۴۰ بار
۸ غنی‌سازی غذای انرژی زا با استفاده از صمغ‌های بومی ایران 1401/2/15 - Get XML Data ۳۸ بار
۹ تاثیر پوشش آلوئه ورا-لیمونن و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات پس از برداشت خیار (رقم نگین) 1401/2/15 - Get XML Data ۵۰ بار
۱۰ بهینه‌سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ پری‌بیوتیکی حاوی پوره سیب زمینی شیرین، اینولین و قند مایع خرما به روش سطح پاسخ 1401/2/15 - Get XML Data ۵۲ بار
۱۱ تأثیر روش‌های مختلف خشک‌کردن بر سینتیک خشک شدن، مدلسازی ریاضی، کمیت و کیفیت اسانس آویشن 1401/2/15 - Get XML Data ۵۳ بار
۱۲ بررسی مقادیر آلومینیوم در رب های انار و آلوچه سنتی استان گیلان 1401/2/15 - Get XML Data ۴۳ بار
۱۳ بررسی تاثیر پوشش‌دهی با صمغ فارسی حاوی روغن شاهدانه بر تغییرات جرم و حجم انگور با استفاده از سیستم‌های بینایی ماشین و یادگیری ماشین 1401/2/15 - Get XML Data ۴۱ بار
۱۴ خواص شیمیایی اسانس استخراج شده از بذر و برگ مورینگا پرگرینا به روش کلونجر به همراه پیش‌تیمار فراصوت 1401/2/15 - Get XML Data ۵۳ بار
۱۵ سنتز فیلم‌های بیوکامپوزیت بر پایه کازئینات سدیم تقویت‌شده با صمغ‌های ژلان و فارسی و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکومکانیکی و مورفولوژی آن 1401/2/15 - Get XML Data ۴۹ بار
۱۶ ارزیابی ویژگی‌ های رئولوژیکی خمیر و خصوصیات کمی و کیفی نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد ارزن 1401/2/15 - Get XML Data ۴۴ بار
۱۷ بررسی خواص آنتی میکروبی و آنتی‌اکسیدانی عصاره اکالیپتوس و کاربرد آن در تولید فیلم نشاسته سیب‌زمینی جهت بسته‌بندی گوشت 1401/2/15 - Get XML Data ۴۹ بار
۱۸ استخراج روغن از سیاه دانه همراه با گیاه رزماری با روش پرس سرد و بررسی برخی از ویژگی های کیفی آن 1401/2/15 - Get XML Data ۴۶ بار
۱۹ بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و مورفولوژی فیلم آلژینات کلسیم پوشش داده شده با روغن آفتاب‌گردان و یا چربی پیه گاو 1401/2/15 - Get XML Data ۴۴ بار
۲۰ بهینه سازی فرمولاسیون کیک رژیمی با استفاده از غلظت های متفاوت صمغ فارسی و شیرین کننده مالتیتول 1401/2/15 - Get XML Data ۴۴ بار
۲۱ بهبود ماندگاری و خصوصیات کیفی دونات تخمیری با استفاده از آنتی ‌اکسیدان ‌های استخراج شده از گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) در مقایسه با آنتی‌ اکسیدان تجاری 1401/2/15 - Get XML Data ۴۷ بار
۲۲ کاربرد صمغ زانتان، کربوکسی متیل سلولز و کنسانتره پروتئین آب پنیر در فرمولاسیون و بهبود خواص خامه قنادی کم‌چرب 1401/2/15 - Get XML Data ۷۲ بار
۲۳ بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی عصاره قسمت‌های مختلف زعفران و کاربرد آن در خامه 1401/2/15 - Get XML Data ۳۹ بار
۲۴ بررسی گروه های عاملی زیست فعال، قدرت آنتی اکسیدانی، فنول و فلاونوئید کل عصاره فلفل دلمه ای قرمز 1401/2/15 - Get XML Data ۴۲ بار
۲۵ اثر صمغ دانه‌ ریحان و شاهی بر خصوصیات رئولوژیکی ، بافت و رنگ خمیر ماهی فیتوفاگ 1401/2/15 - Get XML Data ۵۴ بار
۲۶ بررسی ویژگی های حسی، رئولوژیکی و زنده مانی باکتری ها در دسر خرمایی پروبیوتیک 1401/2/15 - Get XML Data ۴۳ بار
۲۷ کاربرد روش جدید استخراج جفت‌شده به کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا برای پایش آنتی‌بیوتیک‌های تتراسایکلینی در شیر گاو 1401/2/15 - Get XML Data ۴۱ بار
۲۸ اثر آرد تریتیکاله و بتاگلوکان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان بربری 1401/2/15 - Get XML Data ۴۶ بار
۲۹ مدل سازی ریاضی لایه نازک سیر درخشک‌کن هوای داغ وتحت خلاء 1401/2/15 - Get XML Data ۴۲ بار
۳۰ غنی‌سازی بیسکویت با پروتئین جهت بهبود اثرات سلامتی‌بخش 1401/2/15 - Get XML Data ۵۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه