فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1401، جلد ۱۷، شماره ۱
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ اثر تنظیم کاهشی کروسین بر پروفایل آنتی‌اکسیدانی آنزیماتیک در سلول‌های C۲C۱۲ 1401/1/15 - Get XML Data ۶ بار
۲ بررسی اثر پودر میوه سنجد بر شاخص گلیسمی و شاخص سیری بیسکویت بدون قند 1401/1/15 - Get XML Data ۶۸ بار
۳ تأثیر مصرف شیره انگور بر خستگی و کیفیت خواب در زنان مبتلا به سرطان پستان تحت پرتودرمانی-کارآزمایی بالینی کنترل شده-مقاله پایلوت 1401/1/15 - Get XML Data ۱۳ بار
۴ بررسی روایی و پایایی پرسشنامه رفتارهای مرتبط با سلامت و ارتباط آن با وضعیت اضافه وزن و چاقی در سالمندان ساکن جامعه غرب استان غرب مازندران در سال ۱۳۹۹ 1401/1/15 - Get XML Data ۸ بار
۵ بررسی وضعیت مصرف غذاهای آماده و عوامل تعیین کننده آن در جامعه ی ایرانی، در دوران شیوع کووید-۱۹ 1401/1/15 - Get XML Data ۶ بار
۶ شیوع زبان جغرافیایی و ارتباط آن با حساسیت غذایی و سابقه خانوادگی در بیماران مراجعه کننده به دانشکده دندان پزشکی سمنان (سال ۹۸-۱۳۹۷) 1401/1/15 - Get XML Data ۵ بار
۷ مطالعه رفتار فیزیکی‌شیمیایی و رئولوژیکی اولئوژل هیبریدی برپایۀ مونوآسیل‌گلیسرول و کربوکسی متیل سلولز 1401/1/15 - Get XML Data ۶ بار
۸ اثر استفاده از پاشش آبلیمو و پرتو UV-B به عنوان پیش فرآیند بر ویژگی های کیفی برش های کیوی خشک شده با هوای داغ 1401/1/15 - Get XML Data ۷ بار
۹ اثر نوع آغازگر و سطح جایگزینی آرد جو بر ویژگی های تغذیه ای کشک زرد 1401/1/15 - Get XML Data ۱۰ بار
۱۰ تولید فیلم خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز- بتا-گلوکان، حاوی اینولین و بررسی ویژگی‌های مکانیکی، بازدارندگی و ساختاری آن 1401/1/15 - Get XML Data ۱۲ بار
۱۱ بهینه سازی شرایط استخراج بربرین از زرشک بی دانه و ریزپوشانی عصاره آن به روش الحاق ترکیبی با استفاده از ژلاتین/ کتیرا (Astragalus rahensis) 1401/1/15 - Get XML Data ۱۳ بار
۱۲ اثر شرایط هیدرولیز آنزیمی بر درجه هیدرولیز و فعالیت ضد‌اکسیدانی پروتئین سر کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) 1401/1/15 - Get XML Data ۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه