فهرست مقالات


تحقیقات نظام سلامت، 1392، جلد ۹، شماره ۱۳
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ پپتید-۱ شبه گلوکاگون (۱-GLP) در تنطیم قند خون و درمان دیابت نوع دو: مرور سیستماتیک 1400/12/19 - Get XML Data ۱۰ بار
۲ عوامل پخت تاثیرگذار بر محتوای فلزات سنگین در برنج 1400/12/19 - Get XML Data ۲ بار
۳ بررسی ارتباط الگوی غذایی شبه غربی و خطر ابتلا به سندرم متابولیک در بزرگسالان شهر خرم‎آباد 1400/12/19 - Get XML Data ۵ بار
۴ اثر مصرف مکمل اسکوربیک اسید برتوان هوازی و بی هوازی بازیکنان هند بال 1400/12/19 - Get XML Data ۳ بار
۵ بررسی ارتباط نوشیدن چای با تراکم املاح استخوانی در زنان یائسه مراجعه‌کننده به مرکز پوکی استخوان شهر اصفهان 1400/12/19 - Get XML Data ۱۰ بار
۶ بررسی اثر امگا۳ در مقایسه با پلاسبو بر تغییرات وزن و دور کمر، دور باسن و ارتباط آن با ویسفاتین در بیماران دیابتی نوع۲ 1400/12/19 - Get XML Data ۱ بار
۷ میزان فراوانی کلستریدیوم دیفیسیل در فرایند تولید فراورده گوشتی همبرگر 1400/12/19 - Get XML Data ۶ بار
۸ بررسی اثر مصرف گروه های غذایی و گلیومای بزرگسالان: مطالعه مورد-شاهدی گلیومای بزرگسالان 1400/12/19 - Get XML Data ۱ بار
۹ اثر مکمل یاری با ویتامین D بر روی پروتئین واکنشگر با حساسیت بالاhs-CRP، پروفایل متابولیکی و استرس اکسیداتیو در زنان باردار 1400/12/19 - Get XML Data ۳ بار
۱۰ تأثیر مصرف چای‌ترش بر پروفایل ‌لیپیدی افراد مبتلا به دیس‌لیپیدمی 1400/12/19 - Get XML Data ۱ بار
۱۱ بررسی اثر مصرف رژیم با دانسیته پایین برروی حفظ وزن کاهش‌یافته و خطر بروز بیماری‌های قلبی و عروقی 1400/12/19 - Get XML Data ۸ بار
۱۲ ارتباط مصرف کربوهیدرات رژیم غذایی و فنوتیپ دور کمر هیپرتری گلیسریدمیک در زنان معلم شهرستان لنجان 1400/12/19 - Get XML Data ۱۲ بار
۱۳ الگو و اولویت‌های مصرف گوشت در خانواده‌های متوسط شهری– اصفهان، ایران 1400/12/19 - Get XML Data ۱ بار
۱۴ بررسی الگوی مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها در تولید فراورده‌های غذایی با منشا دام و طیور در ایران و مقایسه آن با سایر کشورها 1400/12/19 - Get XML Data ۲ بار
۱۵ بررسی محتوای نگهدارنده ناتامایسین در دوغ‌های تولیدی کارخانجات لبنی با وضعیت بهداشتی متفاوت در استان اصفهان 1400/12/19 - Get XML Data ۴ بار
۱۶ بررسی عوامل مرتبط با مصرف میوه و سبزیجات در دانش‌آموزان دبیرستانی شهر اصفهان با استفاده از تئوری رفتار برنامه‌ریزی‌شده در سال تحصیلی ۱۳۹۲-۱۳۹۱ 1400/12/19 - Get XML Data ۳ بار
۱۷ اثر ضخامت خمیر و پیش تخمیر بر کیفیت خمیر منجمد سنگک و نان حاصل از آن 1400/12/19 - Get XML Data ۴ بار
۱۸ بررسی آلودگی به آفلاتوکسینM۱ در پنیرهای سفید ایرانی شهر اصفهان به روش الایزا 1400/12/19 - Get XML Data ۴ بار
۱۹ بررسی قابلیت کاهش کلسترول توسط سویه لاکتوباسیلوس پلانتاروم A۷ (KC۳۵۵۲۴۰.۱)با قابلیت پروبیوتیکی در محیط آزمایشگاهی 1400/12/19 - Get XML Data ۳ بار
۲۰ خواص ضد باکتریایی اسانس مرزه بختیاری بر جمعیت میکروبی گوشت چرخ شده گاو تلقیح شده با سودوموناس آئروژینوزا طی دوره نگهداری در یخچال 1400/12/19 - Get XML Data ۲ بار
۲۱ بررسی اثر مصرف دانه خرفه بر شاخص‌های گلیسمیک و فراسنج‌های لیپیدی سرم در بیماران دیابتی نوع دو: کارآزمایی بالینی متقاطع 1400/12/19 - Get XML Data ۶ بار
۲۲ بررسی اثر ضد دیابت عصاره ریشه گیاه کهور (Bank &__AWT_NOKT_COMMA__ Soland) J.F.Macbar Prosopis farcta در موش صحرایی 1400/12/19 - Get XML Data ۳ بار
۲۳ بررسی غلظت فلوراید دریافتی از طریق آب و چای مصرفی در ساکنین شهر قم در سال ۱۳۹۱؛ یک مطالعه مقطعی 1400/12/19 - Get XML Data ۵ بار
۲۴ بررسی رابطه الگوهای غذایی غالب با دیابت نوع ۲ 1400/12/19 - Get XML Data ۰ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه