صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 19 آبان 1403
فهرست مقالات
تحقیقات نظام سلامت
، 1392، جلد ۹، شماره ۱۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
پپتید-۱ شبه گلوکاگون (۱-GLP) در تنطیم قند خون و درمان دیابت نوع دو: مرور سیستماتیک
1400/12/19
-
۱۰ بار
۲
عوامل پخت تاثیرگذار بر محتوای فلزات سنگین در برنج
1400/12/19
-
۲ بار
۳
بررسی ارتباط الگوی غذایی شبه غربی و خطر ابتلا به سندرم متابولیک در بزرگسالان شهر خرمآباد
1400/12/19
-
۵ بار
۴
اثر مصرف مکمل اسکوربیک اسید برتوان هوازی و بی هوازی بازیکنان هند بال
1400/12/19
-
۳ بار
۵
بررسی ارتباط نوشیدن چای با تراکم املاح استخوانی در زنان یائسه مراجعهکننده به مرکز پوکی استخوان شهر اصفهان
1400/12/19
-
۱۰ بار
۶
بررسی اثر امگا۳ در مقایسه با پلاسبو بر تغییرات وزن و دور کمر، دور باسن و ارتباط آن با ویسفاتین در بیماران دیابتی نوع۲
1400/12/19
-
۱ بار
۷
میزان فراوانی کلستریدیوم دیفیسیل در فرایند تولید فراورده گوشتی همبرگر
1400/12/19
-
۶ بار
۸
بررسی اثر مصرف گروه های غذایی و گلیومای بزرگسالان: مطالعه مورد-شاهدی گلیومای بزرگسالان
1400/12/19
-
۱ بار
۹
اثر مکمل یاری با ویتامین D بر روی پروتئین واکنشگر با حساسیت بالاhs-CRP، پروفایل متابولیکی و استرس اکسیداتیو در زنان باردار
1400/12/19
-
۳ بار
۱۰
تأثیر مصرف چایترش بر پروفایل لیپیدی افراد مبتلا به دیسلیپیدمی
1400/12/19
-
۱ بار
۱۱
بررسی اثر مصرف رژیم با دانسیته پایین برروی حفظ وزن کاهشیافته و خطر بروز بیماریهای قلبی و عروقی
1400/12/19
-
۸ بار
۱۲
ارتباط مصرف کربوهیدرات رژیم غذایی و فنوتیپ دور کمر هیپرتری گلیسریدمیک در زنان معلم شهرستان لنجان
1400/12/19
-
۱۲ بار
۱۳
الگو و اولویتهای مصرف گوشت در خانوادههای متوسط شهری– اصفهان، ایران
1400/12/19
-
۱ بار
۱۴
بررسی الگوی مصرف آنتیبیوتیکها در تولید فراوردههای غذایی با منشا دام و طیور در ایران و مقایسه آن با سایر کشورها
1400/12/19
-
۲ بار
۱۵
بررسی محتوای نگهدارنده ناتامایسین در دوغهای تولیدی کارخانجات لبنی با وضعیت بهداشتی متفاوت در استان اصفهان
1400/12/19
-
۴ بار
۱۶
بررسی عوامل مرتبط با مصرف میوه و سبزیجات در دانشآموزان دبیرستانی شهر اصفهان با استفاده از تئوری رفتار برنامهریزیشده در سال تحصیلی ۱۳۹۲-۱۳۹۱
1400/12/19
-
۳ بار
۱۷
اثر ضخامت خمیر و پیش تخمیر بر کیفیت خمیر منجمد سنگک و نان حاصل از آن
1400/12/19
-
۴ بار
۱۸
بررسی آلودگی به آفلاتوکسینM۱ در پنیرهای سفید ایرانی شهر اصفهان به روش الایزا
1400/12/19
-
۴ بار
۱۹
بررسی قابلیت کاهش کلسترول توسط سویه لاکتوباسیلوس پلانتاروم A۷ (KC۳۵۵۲۴۰.۱)با قابلیت پروبیوتیکی در محیط آزمایشگاهی
1400/12/19
-
۳ بار
۲۰
خواص ضد باکتریایی اسانس مرزه بختیاری بر جمعیت میکروبی گوشت چرخ شده گاو تلقیح شده با سودوموناس آئروژینوزا طی دوره نگهداری در یخچال
1400/12/19
-
۲ بار
۲۱
بررسی اثر مصرف دانه خرفه بر شاخصهای گلیسمیک و فراسنجهای لیپیدی سرم در بیماران دیابتی نوع دو: کارآزمایی بالینی متقاطع
1400/12/19
-
۶ بار
۲۲
بررسی اثر ضد دیابت عصاره ریشه گیاه کهور (Bank &__AWT_NOKT_COMMA__ Soland) J.F.Macbar Prosopis farcta در موش صحرایی
1400/12/19
-
۳ بار
۲۳
بررسی غلظت فلوراید دریافتی از طریق آب و چای مصرفی در ساکنین شهر قم در سال ۱۳۹۱؛ یک مطالعه مقطعی
1400/12/19
-
۵ بار
۲۴
بررسی رابطه الگوهای غذایی غالب با دیابت نوع ۲
1400/12/19
-
۰ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه