این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 26 شهریور 1404
فهرست مقالات
تحقیقات نظام سلامت
، 1392، جلد ۹، شماره ۱۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
پپتید-۱ شبه گلوکاگون (۱-GLP) در تنطیم قند خون و درمان دیابت نوع دو: مرور سیستماتیک
1400/12/19
-
۱۹ بار
۲
عوامل پخت تاثیرگذار بر محتوای فلزات سنگین در برنج
1400/12/19
-
۵ بار
۳
بررسی ارتباط الگوی غذایی شبه غربی و خطر ابتلا به سندرم متابولیک در بزرگسالان شهر خرمآباد
1400/12/19
-
۱۱ بار
۴
اثر مصرف مکمل اسکوربیک اسید برتوان هوازی و بی هوازی بازیکنان هند بال
1400/12/19
-
۶ بار
۵
بررسی ارتباط نوشیدن چای با تراکم املاح استخوانی در زنان یائسه مراجعهکننده به مرکز پوکی استخوان شهر اصفهان
1400/12/19
-
۱۳ بار
۶
بررسی اثر امگا۳ در مقایسه با پلاسبو بر تغییرات وزن و دور کمر، دور باسن و ارتباط آن با ویسفاتین در بیماران دیابتی نوع۲
1400/12/19
-
۳ بار
۷
میزان فراوانی کلستریدیوم دیفیسیل در فرایند تولید فراورده گوشتی همبرگر
1400/12/19
-
۱۰ بار
۸
بررسی اثر مصرف گروه های غذایی و گلیومای بزرگسالان: مطالعه مورد-شاهدی گلیومای بزرگسالان
1400/12/19
-
۴ بار
۹
اثر مکمل یاری با ویتامین D بر روی پروتئین واکنشگر با حساسیت بالاhs-CRP، پروفایل متابولیکی و استرس اکسیداتیو در زنان باردار
1400/12/19
-
۶ بار
۱۰
تأثیر مصرف چایترش بر پروفایل لیپیدی افراد مبتلا به دیسلیپیدمی
1400/12/19
-
۴ بار
۱۱
بررسی اثر مصرف رژیم با دانسیته پایین برروی حفظ وزن کاهشیافته و خطر بروز بیماریهای قلبی و عروقی
1400/12/19
-
۱۳ بار
۱۲
ارتباط مصرف کربوهیدرات رژیم غذایی و فنوتیپ دور کمر هیپرتری گلیسریدمیک در زنان معلم شهرستان لنجان
1400/12/19
-
۱۷ بار
۱۳
الگو و اولویتهای مصرف گوشت در خانوادههای متوسط شهری– اصفهان، ایران
1400/12/19
-
۴ بار
۱۴
بررسی الگوی مصرف آنتیبیوتیکها در تولید فراوردههای غذایی با منشا دام و طیور در ایران و مقایسه آن با سایر کشورها
1400/12/19
-
۵ بار
۱۵
بررسی محتوای نگهدارنده ناتامایسین در دوغهای تولیدی کارخانجات لبنی با وضعیت بهداشتی متفاوت در استان اصفهان
1400/12/19
-
۷ بار
۱۶
بررسی عوامل مرتبط با مصرف میوه و سبزیجات در دانشآموزان دبیرستانی شهر اصفهان با استفاده از تئوری رفتار برنامهریزیشده در سال تحصیلی ۱۳۹۲-۱۳۹۱
1400/12/19
-
۶ بار
۱۷
اثر ضخامت خمیر و پیش تخمیر بر کیفیت خمیر منجمد سنگک و نان حاصل از آن
1400/12/19
-
۷ بار
۱۸
بررسی آلودگی به آفلاتوکسینM۱ در پنیرهای سفید ایرانی شهر اصفهان به روش الایزا
1400/12/19
-
۹ بار
۱۹
بررسی قابلیت کاهش کلسترول توسط سویه لاکتوباسیلوس پلانتاروم A۷ (KC۳۵۵۲۴۰.۱)با قابلیت پروبیوتیکی در محیط آزمایشگاهی
1400/12/19
-
۶ بار
۲۰
خواص ضد باکتریایی اسانس مرزه بختیاری بر جمعیت میکروبی گوشت چرخ شده گاو تلقیح شده با سودوموناس آئروژینوزا طی دوره نگهداری در یخچال
1400/12/19
-
۵ بار
۲۱
بررسی اثر مصرف دانه خرفه بر شاخصهای گلیسمیک و فراسنجهای لیپیدی سرم در بیماران دیابتی نوع دو: کارآزمایی بالینی متقاطع
1400/12/19
-
۹ بار
۲۲
بررسی اثر ضد دیابت عصاره ریشه گیاه کهور (Bank &__AWT_NOKT_COMMA__ Soland) J.F.Macbar Prosopis farcta در موش صحرایی
1400/12/19
-
۵ بار
۲۳
بررسی غلظت فلوراید دریافتی از طریق آب و چای مصرفی در ساکنین شهر قم در سال ۱۳۹۱؛ یک مطالعه مقطعی
1400/12/19
-
۱۳ بار
۲۴
بررسی رابطه الگوهای غذایی غالب با دیابت نوع ۲
1400/12/19
-
۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه