فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1399، جلد ۱۵، شماره ۳
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ مقایسه اثر سه نوع رژیم غذایی پر چربی، پر پروتئین و کم کالری بر بیان ژن‌های Klotho و TGF-β در کبد و سرم خون موش‌های صحرایی نر پیر نژاد ویستار 1400/12/18 - Get XML Data ۱۱ بار
۲ تأثیر دریافت مکمل آلفا لیپوییک اسید بر سطح سرمی آهن، ظرفیت اتصالی کل آهن و شاخص‌های خون در بیماران مبتلا به بتا تالاسمی ماژور: کارآزمایی بالینی متقاطع 1400/12/18 - Get XML Data ۷ بار
۳ بررسی ارتباط مصرف سویا با شدت بیماری سیروز: نتایج حاصل از یک مطالعه مقطعی 1400/12/18 - Get XML Data ۹ بار
۴ تأثیر ۴ هفته تمرین هوازی همراه با مکمل یاری پروبیوتیک بر سطوح سرمی SOD و TAC در رت های نر مبتلا شده به دیابت نوع۲ 1400/12/18 - Get XML Data ۱۴ بار
۵ بررسی اثر استفاده از آرد دانه کینوآ و باکویت بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی همبرگر کم‌گوشت 1400/12/18 - Get XML Data ۸ بار
۶ بررسی تأثیر سلولاز و همی‌سلولاز و امولسیفایر لسیتین بر ویژگی‌های‌ کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج و کنجاله کتان 1400/12/18 - Get XML Data ۱۵ بار
۷ بهینه‌ سازی تولید گاما‌نونا‌لاکتون توسط لاکتوباسیلوس سانفرانسینسیس در خمیر‌ترش با روش ریز استخراج فاز جامد در فضای فوقانی 1400/12/18 - Get XML Data ۶ بار
۸ بررسی ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و حسی کره پروبیوتیک حاوی پودر فندق 1400/12/18 - Get XML Data ۹ بار
۹ تولید سوسیس غنی‌شده با پودر بزرک و مطالعه ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و میکروساختار آن 1400/12/18 - Get XML Data ۷ بار
۱۰ ارزیابی میزان چربی و ساکارز شیرهای پاستوریزه و فرادما ساده و طعم دار شهر تهران ۱۳۹۵ 1400/12/18 - Get XML Data ۱۲ بار
۱۱ اثر آنتی‌باکتریایی اسانس‌های آویشن، مرزه، رزماری، نعناع و پونه بر روی پنج باکتری گرم مثبت در مقایسه با سه آنتی‌بیوتیک 1400/12/18 - Get XML Data ۷ بار
۱۲ مروری بر سیاست‌ها و برنامه‌های مرتبط با کاهش کمبود ویتامین A در جهان 1400/12/18 - Get XML Data ۱۱ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه