این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 19 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1400، جلد ۱۶، شماره ۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
اثر عصاره هیدرو الکلی میوه تمشک (RubusAnatolicus(focke)foke ex hausskn) بر گلوکز خون، پروفایل لیپیدی و شاخصهای استرس اکسیداتیو در موشهای صحرایی دیابتی با استرپتوزوتوسین
1400/12/18
-
۷ بار
۲
تأثیر تمرین هوازی همراه با مصرف زنجبیل بر سطوح پلاسمایی آدیپوکاین گلیپیکان-۴ و هپاتوکاین فتوئین-A موشهای صحرایی مبتلا به کبد چرب غیر الکلی
1400/12/18
-
۸ بار
۳
بررسی تأثیر مکمل گلوتامین در مقایسه با ایزو وی بر علائم بالینی و کیفیت زندگی بیماران مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر
1400/12/18
-
۱۴ بار
۴
بررسی ارتباط میان سبکهای خورانش مادران با چاقی، اضافه وزن و خطر اضافه وزن در میان کودکان ۶-۲ سال
1400/12/18
-
۵ بار
۵
تأثیر مصرف ارده بر کیفیت خواب بیماران مبتلا به سرطان پستان تحت پرتودرمانی-کارآزمایی تصادفی کنترل شده – مطالعه پایلوت
1400/12/18
-
۶ بار
۶
تأثیر جایگزینی روغن پالم با اولئوژل موم زنبورعسل بر ویژگیهای مارگارین با اسید چرب اشباع پایین
1400/12/18
-
۸ بار
۷
اثر پیش تیمار فراصوت بر خصوصیات کیفی و بیوفیزیکی انگور خشک شده با خشک کن های هوای داغ و انجمادی
1400/12/18
-
۶ بار
۸
ارزیابی تغییرات سطوح جیوه، سرب، کادمیوم و آرسنیک شیر خام، در فرایند تولید شیر خشک
1400/12/18
-
۷ بار
۹
تأثیر استفاده از پوشش آرد بادامزمینی فاقد چربی بر میزان جذب روغن، خواص فیزیکی و ویژگیهای حسی چیپس سیبزمینی
1400/12/18
-
۷ بار
۱۰
تولید، خالصسازی و تعیین ویژگیهای فیزیکوشیمیایی اگزوپلی ساکارید حاصل از سویه لاکتوباسیلوس پنتوسوس
1400/12/18
-
۸ بار
۱۱
تأثیر شستشو و پوشش نانوکامپوزیت فعال کربوکسیمتیل سلولز حاوی نانو رس و عصاره مرزنجوش (Origanum vulgare L) بر کیفیت داخلی و پوسته تخممرغ طی دوره نگهداری در شرایط سرد (۰C ۱-۴)
1400/12/18
-
۸ بار
۱۲
تأثیر ویتامین دی (D) در مقابله با بیماری کووید-۱۹
1400/12/18
-
۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه