فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1400، جلد ۱۶، شماره ۴
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ اثر عصاره هیدرو الکلی میوه تمشک (RubusAnatolicus(focke)foke ex hausskn) بر گلوکز خون، پروفایل لیپیدی و شاخص‌های استرس اکسیداتیو در موش‌های صحرایی دیابتی با استرپتوزوتوسین 1400/12/18 - Get XML Data ۵ بار
۲ تأثیر تمرین هوازی همراه با مصرف زنجبیل بر سطوح پلاسمایی آدیپوکاین گلیپیکان-۴ و هپاتوکاین فتوئین-A موش‌های صحرایی مبتلا به کبد چرب غیر الکلی 1400/12/18 - Get XML Data ۵ بار
۳ بررسی تأثیر مکمل گلوتامین در مقایسه با ایزو وی بر علائم بالینی و کیفیت زندگی بیماران مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر 1400/12/18 - Get XML Data ۱۴ بار
۴ بررسی ارتباط میان سبک‌های خورانش مادران با چاقی، اضافه وزن و خطر اضافه وزن در میان کودکان ۶-۲ سال 1400/12/18 - Get XML Data ۴ بار
۵ تأثیر مصرف ارده بر کیفیت خواب بیماران مبتلا به سرطان پستان تحت پرتودرمانی-کارآزمایی تصادفی کنترل شده – مطالعه پایلوت 1400/12/18 - Get XML Data ۶ بار
۶ تأثیر جایگزینی روغن پالم با اولئوژل موم زنبورعسل بر ویژگی‌های مارگارین با اسید چرب اشباع پایین 1400/12/18 - Get XML Data ۵ بار
۷ اثر پیش تیمار فراصوت بر خصوصیات کیفی و بیوفیزیکی انگور خشک شده با خشک کن های هوای داغ و انجمادی 1400/12/18 - Get XML Data ۵ بار
۸ ارزیابی تغییرات سطوح جیوه، سرب، کادمیوم و آرسنیک شیر خام، در فرایند تولید شیر خشک 1400/12/18 - Get XML Data ۴ بار
۹ تأثیر استفاده از پوشش آرد بادام‌زمینی فاقد چربی بر میزان جذب روغن، خواص فیزیکی و ویژگی‌های حسی چیپس سیب‌زمینی 1400/12/18 - Get XML Data ۴ بار
۱۰ تولید، خالص‌سازی و تعیین ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی اگزوپلی ساکارید حاصل از سویه لاکتوباسیلوس پنتوسوس 1400/12/18 - Get XML Data ۶ بار
۱۱ تأثیر شستشو و پوشش نانوکامپوزیت فعال کربوکسی‌متیل سلولز حاوی نانو رس و عصاره مرزنجوش (Origanum vulgare L) بر کیفیت داخلی و پوسته تخم‌مرغ طی دوره نگهداری در شرایط سرد (۰C ۱-۴) 1400/12/18 - Get XML Data ۵ بار
۱۲ تأثیر ویتامین دی (D) در مقابله با بیماری کووید-۱۹ 1400/12/18 - Get XML Data ۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه