صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 4 خرداد 1401
فهرست مقالات
Food and Health
، 1399، جلد ۳، شماره ۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
Evaluation of the effect of polyamines and organic acids treatment on the nutritional value of button mushroom (Agaricus bisporus)
1399/7/11
-
۳۶ بار
۲
The effects of hydration status on cardiovascular system: a review
1399/7/11
-
۳۵ بار
۳
Serum levels of malondialdehyde, glutathione peroxidase and superoxide dismutase in patients with non-Hodgkin's lymphoma in Zahedan
1399/7/11
-
۳۶ بار
۴
Effect of chitosan coating contain Ajwain essential oil on the shelf-life of chicken breast meat during refrigerated condition
1399/7/11
-
۳۶ بار
۵
Dietary inflammatory index (DII) and metabolic syndrome (MetS) in overweight and obese children and adolescents
1399/7/11
-
۳۳ بار
۶
Effects of cooling rate and aging process on crystallographic structure, whipping, rheological, textural and thermal properties of frozen minarine
1399/7/11
-
۳۹ بار
۷
The Effect of Fisetin on the Colorectal Cancer: a Review
1399/7/11
-
۳۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه