فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1399، جلد ۱۷، شماره ۱۰۲
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی اثر اتخاذ استانداردهای آفلاتوکسین شرکای تجاری بر میزان صادرات پسته ایران 1399/4/17 - Get XML Data ۷۱ بار
۲ تأثیر نکتار میوه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست شیر بز 1399/4/17 - Get XML Data ۷۱ بار
۳ تولید ژله کم کالری عناب با استفاده از سوکرالوز و‌ مالتیتول 1399/4/17 - Get XML Data ۶۵ بار
۴ بررسی اثر پودر پوست انار بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی 1399/4/17 - Get XML Data ۷۱ بار
۵ اثر پیش تیمار مایکرویو و برشته کردن مغز پسته بر راندمان استخراج و ویژگیهای کیفی روغن استخراجی 1399/4/17 - Get XML Data ۱۰۲ بار
۶ بررسی تأثیر پوشش خـوراکی حاوی اسـپیرولینا پلاتنسیس، کیتـوزان و ژلاتیـن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و تغذیه‌ای کیوی خشک شده 1399/4/17 - Get XML Data ۷۴ بار
۷ ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی عسل‌های تولیدی در استان کردستان 1399/4/17 - Get XML Data ۵۹ بار
۸ مطالعه تأثیر پرتو مادون‌قرمز بر ویژگی‌های کیفی ناگت مرغ پوشش‌دهی شده با خمیرابه حاوی صمغ بالنگو 1399/4/17 - Get XML Data ۹۳ بار
۹ بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفی عسل های عرضه شده در منطقه آذربایجان شرقی 1399/4/17 - Get XML Data ۵۵ بار
۱۰ بررسی و مقایسه تأثیر نوع قالب‌، نوع آرد و دمای خشک کردن بر روی خصوصیات تکنولوژیکی و کیفی پاستا 1399/4/17 - Get XML Data ۷۳ بار
۱۱ تاثیر زمان خواب گندم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی خمیر 1399/4/17 - Get XML Data ۶۵ بار
۱۲ بررسی تاثیر جایگزینی دارچین با هل و جایگزینی کره حیوانی با کره گیاهی بر خواص فیزیکوشیمیایی سوهان پولکی 1399/4/17 - Get XML Data ۷۴ بار
۱۳ تهیه و بررسی اثر عصاره پنیرباد بر خواص فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی نشاسته ساگو 1399/4/17 - Get XML Data ۱۰۲ بار
۱۴ بررسی سینتیک خشک‌شدن، انرژی مصرفی و خصوصیات کیفی محصول گل‌گاوزبان (Echium amoenum) در یک خشک‌کن خورشیدی مجهز شده با لامپ مادون قرمز 1399/4/17 - Get XML Data ۷۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه