این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 14 آبان 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1399، جلد ۱۷، شماره ۱۰۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی اثر اتخاذ استانداردهای آفلاتوکسین شرکای تجاری بر میزان صادرات پسته ایران
1399/4/17
-
۷۷ بار
۲
تأثیر نکتار میوه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست شیر بز
1399/4/17
-
۷۸ بار
۳
تولید ژله کم کالری عناب با استفاده از سوکرالوز و مالتیتول
1399/4/17
-
۷۰ بار
۴
بررسی اثر پودر پوست انار بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی
1399/4/17
-
۷۷ بار
۵
اثر پیش تیمار مایکرویو و برشته کردن مغز پسته بر راندمان استخراج و ویژگیهای کیفی روغن استخراجی
1399/4/17
-
۱۰۸ بار
۶
بررسی تأثیر پوشش خـوراکی حاوی اسـپیرولینا پلاتنسیس، کیتـوزان و ژلاتیـن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و تغذیهای کیوی خشک شده
1399/4/17
-
۸۴ بار
۷
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی عسلهای تولیدی در استان کردستان
1399/4/17
-
۶۶ بار
۸
مطالعه تأثیر پرتو مادونقرمز بر ویژگیهای کیفی ناگت مرغ پوششدهی شده با خمیرابه حاوی صمغ بالنگو
1399/4/17
-
۱۰۱ بار
۹
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و کیفی عسل های عرضه شده در منطقه آذربایجان شرقی
1399/4/17
-
۶۴ بار
۱۰
بررسی و مقایسه تأثیر نوع قالب، نوع آرد و دمای خشک کردن بر روی خصوصیات تکنولوژیکی و کیفی پاستا
1399/4/17
-
۷۹ بار
۱۱
تاثیر زمان خواب گندم بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی خمیر
1399/4/17
-
۷۴ بار
۱۲
بررسی تاثیر جایگزینی دارچین با هل و جایگزینی کره حیوانی با کره گیاهی بر خواص فیزیکوشیمیایی سوهان پولکی
1399/4/17
-
۷۹ بار
۱۳
تهیه و بررسی اثر عصاره پنیرباد بر خواص فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی نشاسته ساگو
1399/4/17
-
۱۱۲ بار
۱۴
بررسی سینتیک خشکشدن، انرژی مصرفی و خصوصیات کیفی محصول گلگاوزبان (Echium amoenum) در یک خشککن خورشیدی مجهز شده با لامپ مادون قرمز
1399/4/17
-
۸۴ بار
۱۵
مروری بر جنبه های مختلف شست وشو در صنعت شیر
1404/7/3
-
۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه