صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403
فهرست مقالات
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
، 1398، جلد ۹، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی تأثیر شرایط عملیاتی هیدرولیز پروتئین دانۀ باقلا (Vicia faba) بر فعالیت ضداکسایشی آن
1399/2/28
-
۲۳ بار
۲
بررسی ویژگیهای ساختاری و رهایش د-لیمونن نانوپوشانیشده با صمغ دانۀ قدومهشیرازی به روش الکترواسپری
1399/2/28
-
۲۸ بار
۳
خواص فیزیکوشیمیایی، ضدمیکروبی و محتوی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی برهموم کندوهای زنبورعسل استان خراسان رضوی
1399/2/28
-
۲۷ بار
۴
بهینهیابی فرمولاسیون ماست پروبیوتیک حاوی پورۀ بادمجان براساس روش تحلیل سلسله مراتبی
1399/2/28
-
۲۵ بار
۵
استفاده از ترکیبات دیوارۀ صمغ عربی، مالتودکسترین و اینولین جهت ریزپوشانی و رهایش سریع ترکیبات مؤثرۀ اسانس هل در بزاق
1399/2/28
-
۲۹ بار
۶
مقایسۀ ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی تهیهشده از شیر گاو و شیر سویا با بستنی تولیدشده از پودر آمیختۀ آنها
1399/2/28
-
۲۰ بار
۷
مقایسۀ اثر ضداکسایشی سلنیت سدیم میکروکپسولشده و ریزپوشانینشده با بوتیل هیدروکسیآنیزول در روغن سویا
1399/2/28
-
۳۳ بار
۸
بررسی اثر افزودن سودوموناس پوتیدا بر کاهش لیمونین در تلخیزدایی کنسانترههای پرتقال و گریپفروت و ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی
1399/2/28
-
۲۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه