این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 27 مهر 1404
فهرست مقالات
میکروب شناسی مواد غذایی
، 1399، جلد ۷، شماره ۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی مولکولی ژن های مولد کولی باکتین کلبسیلا پنومونیه جدا شده از شیر خام با روش Multiplex-PCR به عنوان عامل ابتلا به سرطان کلورکتال
1399/2/28
-
۳۱ بار
۲
بررسی میزان شیوع و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های سودوموناس آئروژینوزا جدا شده از گلاب و عرقیات گیاهی در کاشان، ۱۳۹۷
1399/2/28
-
۳۲ بار
۳
اثر استفاده از پوشش بستهبندی زیست فعال بر پایه نگهدارنده طبیعی (کیتوزان/ ناتامایسین) و ریزجلبک اسپیرولیناپلاتنسیس وکلرلاولگاریس بر ویژگی های کیفی و ماندگاری فیله گوشت گوساله
1399/2/28
-
۲۸ بار
۴
بررسی امکان تولید و ارزیابی ویژگیهای کیفی ژله پروبیوتیک و سینبیوتیک دارای باسیلوس کواگولانس
1399/2/28
-
۲۴ بار
۵
تاثیراسانس نعناع بر میزان بقاء اشریشاکولایO۱۵۷:H۷ در پنیر سنتی لیقوان در طول دوره رسیدن
1399/2/28
-
۲۴ بار
۶
مطالعه فراوانی ژن های کد کننده انتروتوکسین و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی ایزوله های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری
1399/2/28
-
۲۸ بار
۷
بررسی عوامل تاثیرگذار بر تولید رنگدانههای کلروفیل و کاروتنوئید از اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از طرح پلاکت برمن
1399/2/28
-
۲۳ بار
۸
بررسی مقایسهای اثرات ضد باکتریایی فراکسیونهای قطبی، نیمه قطبی و غیرقطبی عصاره نسترن وحشی (Rosa canina L.) علیه برخی باکتریهای پاتوژن غذازاد
1399/2/28
-
۲۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه