فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1399، جلد ۱۷، شماره ۹۹
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ استفاده از عصاره پنیرباد به‌عنوان جایگزین رنت و تأثیر آن بر ویژگی‌های رنگ و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید فراپالوده طی دوره نگه‌داری 1399/2/2 - Get XML Data ۲۲ بار
۲ بررسی رفتار مکانیکی میوه آلوچه و ارائه مدل برای خواص فیزیکی آن با استفاده از روش‌های هوشمند و رگرسیونی 1399/2/2 - Get XML Data ۳۱ بار
۳ بررسی اثرات استفاده از شیرین‌کننده استویا و ایزومالت جهت تولید شکلات شیری کم کالری 1399/2/2 - Get XML Data ۳۱ بار
۴ امکان‌سنجی کاربرد روش غیرمخرب طیف‌سنجی فروسرخ نزدیک و مدلسازی PLSR در تخمین پروتئین و رطوبت دانه‌های گندم و پهنه‌بندی نقشه کیفی مزارع 1399/2/2 - Get XML Data ۳۳ بار
۵ بررسی تاثیر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پودر میوه بلوط بر روی گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال 1399/2/2 - Get XML Data ۳۰ بار
۶ اثر روغن های آفتابگردان و سویا بر پروفایل اسید چرب و فیتوسترول های روغن زیتون (Olea europaea) 1399/2/2 - Get XML Data ۳۱ بار
۷ ارزیابی تأثیر عصاره برگ گیاه ریحان (Ocimum basilicum) و گزنه (Urtica dioica) بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و حسی سوسیس غیرتخمیری طی زمان نگهداری در یخچال 1399/2/2 - Get XML Data ۳۰ بار
۸ مقایسه اثر اینولین استخراج شده از ریشه کاسنی بومی با اینولین تجاری روی زنده‌مانی پروبیوتیک‌ها و خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست سینبیوتیک 1399/2/2 - Get XML Data ۳۴ بار
۹ مدل‌سازی ویژگی‌های فیزیکی شورتنینگ‌های اینتراستریفیه شده به روش شیمیایی از روغن ارده کنجد و پالم استئارین 1399/2/2 - Get XML Data ۳۲ بار
۱۰ تأثیر دمای خشک کردن بر مصرف انرژی فرآیند و شاخص‌های کیفی پیاز 1399/2/2 - Get XML Data ۳۲ بار
۱۱ نقش سفیده تخم مرغ و افزایش pH در مدت زمان ماندگاری و ویسکوزیته نوشیدنی شیر شکلاتی 1399/2/2 - Get XML Data ۳۹ بار
۱۲ سنجش فعالیت آنتی‌اکسیدانی پودر سماق (Rhus coriaria L. ) با استفاده از روش DPPH 1399/2/2 - Get XML Data ۲۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه