صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 8 اردیبهشت 1403
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1398، جلد ۱۷، شماره ۹۸
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی تأثیر نوع ماده اولیه، دما و نحوه فرآوری مغز تخمهآفتابگردان بر ویژگیهای شیمیایی، حسی و ماندگاری مغز تخمهآفتابگردان بسته بندی شده
1399/1/19
-
۲۸ بار
۲
بوبری روغن دنبه گوسفند با امواج فراصوت و ارزیابی شدت بو با استفاده از بینی الکترونیکی و آزمون حسی
1399/1/19
-
۳۲ بار
۳
بررسی روشهای آنالیز باقیمانده ی آفت کشها، مایکوتوکسین ها، آنتی اکسیدانها و فلزات سنگین در روغن های خوراکی
1399/1/19
-
۳۱ بار
۴
تاثیر پرتودهی فرابنفش بر برخی ویژگیهای کیفی مغز پسته خشک
1399/1/19
-
۳۳ بار
۵
انتقال جرم قارچ دکمهای با امواج فراصوت با پیش فرایند آبگیری اسمزی
1399/1/19
-
۳۰ بار
۶
بررسی غنی سازی گوشت سینه و ران مرغ با منابع گیاهی اسیدهای چرب امگا و تأثیر بر پایداری اکسیداتیو طی دوره نگهداری (oc ۴ و oc ۲۰-)
1399/1/19
-
۳۳ بار
۷
ویژگیهای فیزیکی شیمیایی ارقام تجاری میوه گوجهفرنگی کاشتهشده در ایران
1399/1/19
-
۳۶ بار
۸
کاربرد اسانس روغنی آرتیمیسیا افسنطین در کنترل رشد باکتری های بیماری زا روی کاهوی تازه
1399/1/19
-
۳۰ بار
۹
تولید ماست حاوی گاما آمینوبوتیریک اسید به کمک لاکتوباسیلوس ساکئی و عصاره مالت برنج قهوهای
1399/1/19
-
۴۳ بار
۱۰
مدلسازی و بهینهسازی خشککردن میوه خرمالو به روش سطح پاسخ
1399/1/19
-
۳۲ بار
۱۱
بررسی اثر ضد میکروبی پوشش پروتئین سویا حاوی اسانس گیاه ترخون (Artemisia dracunculud L.) بر فیله مرغ نگهداری شده در دمای یخچال
1399/1/19
-
۴۲ بار
۱۲
ویژگیهای رنگ، بافت و قابلیتپذیرش پنیرسفیدفراپالوده سینبیوتیک تیمار شده با آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی طی نگهداری
1399/1/19
-
۳۵ بار
۱۳
بهینهسازی فرایند استخراج ترکیبات زیست فعال از تفاله انگور سیاه سردشت به روشهای فراصوت و غرقابی با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ
1399/1/19
-
۲۸ بار
۱۴
بررسی اثر استخراجی حمام فراصوت در شرایط مختلف بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره زوفا
1399/1/19
-
۳۰ بار
۱۵
اندازه گیری برخی ترکیبات ضد تغذیه ای و فلزات سنگین در روغن کنجد، دانه کنجد خام و پوست گیری شده دو واریته کشت شده در ایران
1399/1/19
-
۳۰ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه