فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1398، جلد ۱۷، شماره ۹۸
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی تأثیر نوع ماده اولیه، دما و نحوه‌ فرآوری مغز تخمه‌آفتابگردان بر ویژگی‌های شیمیایی، حسی و ماندگاری مغز تخمه‌آفتابگردان بسته بندی شده 1399/1/19 - Get XML Data ۲۸ بار
۲ بوبری روغن دنبه گوسفند با امواج فراصوت و ارزیابی شدت بو با استفاده از بینی الکترونیکی و آزمون حسی 1399/1/19 - Get XML Data ۳۲ بار
۳ بررسی روشهای آنالیز باقیمانده ی آفت کشها، مایکوتوکسین ها، آنتی اکسیدانها و فلزات سنگین در روغن های خوراکی 1399/1/19 - Get XML Data ۳۱ بار
۴ تاثیر پرتودهی فرابنفش بر برخی ویژگی‌های کیفی مغز پسته خشک 1399/1/19 - Get XML Data ۳۳ بار
۵ انتقال جرم قارچ دکمه‌ای با امواج فراصوت با پیش فرایند آبگیری اسمزی 1399/1/19 - Get XML Data ۳۰ بار
۶ بررسی غنی سازی گوشت سینه و ران مرغ با منابع گیاهی اسیدهای چرب امگا و تأثیر بر پایداری اکسیداتیو طی دوره نگهداری (oc ۴ و oc ۲۰-) 1399/1/19 - Get XML Data ۳۳ بار
۷ ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی ارقام تجاری میوه گوجه‌فرنگی کاشته‌شده در ایران 1399/1/19 - Get XML Data ۳۶ بار
۸ کاربرد اسانس روغنی آرتیمیسیا افسنطین در کنترل رشد باکتری های بیماری زا روی کاهوی تازه 1399/1/19 - Get XML Data ۳۰ بار
۹ تولید ماست حاوی گاما آمینوبوتیریک اسید به کمک لاکتوباسیلوس ساکئی و عصاره مالت برنج قهوه‌ای 1399/1/19 - Get XML Data ۴۳ بار
۱۰ مدل‌سازی و بهینه‌سازی خشک‌کردن میوه خرمالو به روش سطح پاسخ 1399/1/19 - Get XML Data ۳۲ بار
۱۱ بررسی اثر ضد میکروبی پوشش پروتئین سویا حاوی اسانس گیاه ترخون (Artemisia dracunculud L.) بر فیله مرغ نگهداری شده در دمای یخچال 1399/1/19 - Get XML Data ۴۲ بار
۱۲ ویژگی‌های رنگ، بافت و قابلیت‌پذیرش پنیرسفیدفراپالوده سین‌بیوتیک تیمار شده با آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی طی نگهداری 1399/1/19 - Get XML Data ۳۵ بار
۱۳ بهینه‌سازی فرایند استخراج ترکیبات زیست فعال از تفاله انگور سیاه سردشت به روش‌های فراصوت و غرقابی با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ 1399/1/19 - Get XML Data ۲۸ بار
۱۴ بررسی اثر استخراجی حمام فراصوت در شرایط مختلف بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره زوفا 1399/1/19 - Get XML Data ۳۰ بار
۱۵ اندازه گیری برخی ترکیبات ضد تغذیه ای و فلزات سنگین در روغن کنجد، دانه کنجد خام و پوست گیری شده دو واریته کشت شده در ایران 1399/1/19 - Get XML Data ۳۰ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه