فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1398، جلد ۱۵، شماره ۱
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ اثر ۱۲ هفته بادی بامپ و مصرف ترکیب عسل و دارچین بر رزیستین، ویسفاتین و مقاومت به انسولین کودکان دارای اضافه وزن 1399/1/5 - Get XML Data ۱۲ بار
۲ ارتباط بین رفاه اجتماعی، امنیت و تنوع غذایی خانوارهای مهاجر افغان در مناطق جنوب استان تهران 1399/1/5 - Get XML Data ۲۲ بار
۳ اثر محافظتی تمرین هوازی همراه با مصرف سیر بر لیپوکالین-۲ و IL-۱ß در زنان چاق مبتلا به فشار خون بالا 1399/1/5 - Get XML Data ۱۷ بار
۴ بهینه‌یابی فرآیند تولید پروتئین هیدرولیز شده از ضایعات هستۀ پرتقال توسط آنزیم پپسین 1399/1/5 - Get XML Data ۱۴ بار
۵ بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی خیار تازه برش خورده در بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده از جنس پلی پروپیلن حاوی نانوذرات رس 1399/1/5 - Get XML Data ۱۴ بار
۶ تأثیر صمغ شاهی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بر پایه تریتیکاله- گندم 1399/1/5 - Get XML Data ۱۳ بار
۷ تعیین غیرتخریبی بازهای ازته فرار کل (TVB-N) توسط تصاویر ابرطیفی در ماهی گوازیوم دم‌رشته‌ای (Nemipterus japonicus) 1399/1/5 - Get XML Data ۱۰ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه