این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1398، جلد ۱۶، شماره ۹۱
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی تأثیر افزودن انواع مکمل فیبری اصلاح‌شده بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و تغذیه‌ای آب‌میوه 1398/8/15 - Get XML Data ۵۴ بار
۲ اثر ضدمیکروبی اسانس سیر بر تعدادی از باکتری‌های بیماری‌زای غذازاد، تعیین ترکیبات شیمیایی و پتانسیل آنتی‌اکسیدانی آن 1398/8/15 - Get XML Data ۵۱ بار
۳ بررسی افزودن آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر ترکیبات فرار نوشیدنی سنتی کفیر 1398/8/15 - Get XML Data ۵۲ بار
۴ تأثیر جایگزینی آرد برنج با شبه غله آمارانت و افزودن صمغ بومی دانه منداب (Eruca sativa) بر بهبود خصوصیات کمی و کیفی کیک بدون گلوتن 1398/8/15 - Get XML Data ۵۰ بار
۵ تعیین ویژگی‌های رئولوژیکی(فارینوگرافی) خمیر آرد گندم غنی‌شده با پودر برگ خرفه 1398/8/15 - Get XML Data ۵۰ بار
۶ توسعه فعالیت آنتی اکسیدانی در آب پنیر و پرمیات شیر توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA۵ و بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس BB۱۲ 1398/8/15 - Get XML Data ۵۲ بار
۷ عصاره آبی استخراج شده عناب خشک‌شده به روش پاششی: ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی آن 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۸ اثر ترکیبات غیرقابل صابونی شونده نانوریزپوشانی شده روغن سبوس برنج طارم در پایداری اکسایشی روغن سویا 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۹ استخراج اسانس از بذر رازیانه با استفاده از آب فوق داغ و مقایسه آن با تقطیر آبی 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۰ ﺑﻬﻴﻨﻪ‌ﺳﺎﺯﻱ ﻓﺮﻣﻮﻻﺳﻴﻮﻥ ﻧﻮﺷﻴﺪﻧﻲ فراسودمند ﻫﻠﻮ و ﺑﺮﺭﺳﻲ ﺧﻮاﺹ ﺣﺴﻲ و ﻓﻴﺰﻳﻜﻮﺷﻴﻤﻴﺎﻳﻲ ﺁﻥ 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۱ تردسازی گوشت با استفاده از ترکیبات طبیعی موجود در میوه‌ها و سبزیجات 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۲ بررسی امکان تولید نوشیدنی های پروبیوتیک بر پایه آب کرفس و شاه توت با بکارگیری باکتری لاکتوباسیلوس پلانتارم 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۳ تاثیر افزودن پودر هسته خرما بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماکارونی کوتاه 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۴ بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی عصاره توت خشک طی تغلیظ 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۱۵ اثر افزودن کنسانتره سیاهدانه بر خواص فیزیکی و کیفی نان تست بدون گلوتن طی دوره نگهداری 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۶ بررسی تاثیر بسته بندی بر فروش محصولات غذایی بسته بندی شده 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۷ بهینه سازی تولید نانو کمپلکس کنسانتره پروتئین آب پنیر- صمغ عربی حامل آستاگزانتین با استفاده از روش پاسخ سطح(RSM) 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۸ بررسی فعالیت ضدمیکروبی اسانس رازیانه بر تعدادی از ریزاندامگان عامل عفونت و مسمومیت غذایی و برهمکنش آن با آنتی‌بیوتیک کانامایسین 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۹ افزایش زمان ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای(Agaricus bisporus)با پوشش های خوراکی بر پایه پلیمرهای طبیعی 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۲۰ بررسی رهایش و خصوصیات فیزیکو شیمیایی نانوفیتوزوم حاوی اسانس زیره در شرایط آزمایشگاهی 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۲۱ بررسی ثبات انبارمانی سرد و خصوصیات حسی نوشیدنی فراسودمند بدون شکر افزوده بر پایه شیر گاو ترکیبی با آب هویج 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۲۲ بررسی اثر ضد‌باکتریایی تیمول، کارواکرول، اوژنول و منتول بر چهار باکتری‌ مولد فساد در محصولات کشاورزی و لبنیات 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۲۳ بهینه سازی فعالیت آنتی‌اکسیدانی گیاه متکا (Ferula persica) به کمک امواج فراصوت با استفاده از نسبتهای مختلف حلال اتانول-آب در دماهای مختلف با روش سطح پاسخ 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۴ اثر افزودن پودر کدوسبز بر رئولوژی خمیر و خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و کیفی نان تافتون 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۲۵ بررسی خاصیت ضد میکروبی پروتئین هیدرولیز شده کینوا بر روی باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا انتریکا 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۲۶ بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست تخریب پذیر تهیه شده از صمغ جاوشیر 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۲۷ اثر نوع و درصد گوشت و پودر شیرخشک بر ویژگی های شیمیایی و میزان آکریل آمید در برگر 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۲۸ استخراج، شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی فعالیت ضد‌میکروبی اسانس نازبو بنفش بر باکتری‌های بیماری‌زا با منشاء غذایی و مقایسه آن با آنتی‌بیوتیک‌های ونکومایسین و جنتامایسین 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۹ بررسی تنوع ترکیبات فیتوشیمیایی و اثرات ضد باکتریایی اسانس گیاه درمنه معطر (Artemisia fragrans Willd.) در فصول مختلف 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه