صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 29 تیر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1397، جلد ۱۳، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی اثر مکمل جنیستئین بر حساسیت به انسولین، مقاومت به انسولین و شاخص عملکرد سلولهای بتای پانکراس در بیماران مبتلا به کبد چرب غیرالکلی، کارآزمایی بالینی
1398/7/17
-
۹ بار
۲
ارتباط شاخص های سلامت و کیفیت رژیم با عادات غذایی در افراد ۵۰-۲۰ ساله شهر شیراز
1398/7/17
-
۵ بار
۳
تأثیر مکملیاری کوتاهمدت پودر آغوز بر شاخصهای آسیب سلولی در مردان کشتیگیر
1398/7/17
-
۱۳ بار
۴
رابطه نمایه توده بدنی با استرس ادراک شده و کیفیت زندگی مرتبط با سلامت و مقایسه آن در بین نوجوانان دختر و پسر
1398/7/17
-
۶ بار
۵
خواص ضد میکروبی، ضد اکسایشی و فیزیکی فیلمهای بر پایه کیتوزان- کربوکسی متیل سلولز – اسید اولئیک حاوی اسانس دارچین
1398/7/17
-
۵ بار
۶
ارزیابی تأثیر تخمیر خمیرترشهای حاوی چهار سویه باکتری اسید لاکتیک بر میزان اسیدفیتیک و اکریلامید نان حجیم گندم کامل
1398/7/17
-
۶ بار
۷
مطالعه اثر فیلم خوراکی ژل آلوئه ورا- صمغ فارسی بر ویژگیهای پنیر سفید ایرانی
1398/7/17
-
۶ بار
۸
اثر فیلمهای PLA حاوی غلظتهای مختلف اسانس زیره سبز بر برخی خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت چرخ کرده گوساله
1398/7/17
-
۶ بار
۹
بررسی تولید لیپید و کاروتنوئید توسط مخمر رودوسپوریدیوم دایوبوواتوم (Rhodosporidium diobovatum) در شرایط In vitro
1398/7/17
-
۶ بار
۱۰
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی غلات صبحانه غنیشده با پودر کدوحلوایی
1398/7/17
-
۷ بار
۱۱
بررسی ویژگیهای ژلاتین استخراج شده از زایدات کپور معمولی (Cyprinus carpio) به روش هیدرولیز آنزیمی
1398/7/17
-
۸ بار
۱۲
تأثیر ویژگیهای چهار رقم برنج ایرانی از نواحی زراعی متفاوت بر خصوصیات کیفی نان بدون گلوتن صنعتی
1398/7/17
-
۸ بار
۱۳
مقالات تریبون بحث غذا و تغذیه: تغذیه و توسعه پایدار
1398/7/17
-
۸ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه