فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1397، جلد ۱۳، شماره ۱
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی اثر مکمل جنیستئین بر حساسیت به انسولین، مقاومت به انسولین و شاخص عملکرد سلول‌های بتای پانکراس در بیماران مبتلا به کبد چرب غیرالکلی، کارآزمایی بالینی 1398/7/17 - Get XML Data ۹ بار
۲ ارتباط شاخص های سلامت و کیفیت رژیم با عادات غذایی در افراد ۵۰-۲۰ ساله شهر شیراز 1398/7/17 - Get XML Data ۵ بار
۳ تأثیر مکمل‌یاری کوتاه‌مدت پودر آغوز بر شاخص‌های آسیب سلولی در مردان کشتی‌گیر 1398/7/17 - Get XML Data ۱۳ بار
۴ رابطه نمایه توده بدنی با استرس ادراک شده و کیفیت زندگی مرتبط با سلامت و مقایسه آن در بین نوجوانان دختر و پسر 1398/7/17 - Get XML Data ۶ بار
۵ خواص ضد میکروبی، ضد اکسایشی و فیزیکی فیلم‌های بر پایه کیتوزان- کربوکسی متیل سلولز – اسید اولئیک حاوی اسانس دارچین 1398/7/17 - Get XML Data ۵ بار
۶ ارزیابی تأثیر تخمیر خمیرترش‌های حاوی چهار سویه باکتری اسید لاکتیک بر میزان اسید‌فیتیک و اکریلامید نان حجیم گندم کامل 1398/7/17 - Get XML Data ۶ بار
۷ مطالعه اثر فیلم خوراکی ژل آلوئه ورا- صمغ فارسی بر ویژگی‌های پنیر سفید ایرانی 1398/7/17 - Get XML Data ۶ بار
۸ اثر فیلم‌های PLA حاوی غلظت‌های مختلف اسانس زیره سبز بر برخی خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت چرخ کرده گوساله 1398/7/17 - Get XML Data ۶ بار
۹ بررسی تولید لیپید و کاروتنوئید توسط مخمر رودوسپوریدیوم دایوبوواتوم (Rhodosporidium diobovatum) در شرایط In vitro 1398/7/17 - Get XML Data ۶ بار
۱۰ بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی غلات صبحانه غنی‌شده با پودر کدوحلوایی 1398/7/17 - Get XML Data ۷ بار
۱۱ بررسی ویژگی‌های ژلاتین استخراج شده از زایدات کپور معمولی (Cyprinus carpio) به روش هیدرولیز آنزیمی 1398/7/17 - Get XML Data ۸ بار
۱۲ تأثیر ویژگی‌های چهار رقم برنج ایرانی از نواحی زراعی متفاوت بر خصوصیات کیفی نان بدون گلوتن صنعتی 1398/7/17 - Get XML Data ۸ بار
۱۳ مقالات تریبون بحث غذا و تغذیه: تغذیه و توسعه پایدار 1398/7/17 - Get XML Data ۸ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه