صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 24 تیر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1398، جلد ۱۴، شماره ۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی اثر مکملیاری با سیترولین بر شاخصهای کبد چرب غیر الکلی: کار آزمایی بالینی تصادفی کنترلدار
1398/7/14
-
۱۸ بار
۲
تأثیر مکملیاری کوآنزیم Q۱۰ بر فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی و شاخص پراکسیداسیون لیپیدی در زنان مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس
1398/7/14
-
۱۰ بار
۳
شیوع ناامنی غذایی در زنان باردار شهر خرمآباد و ارتباط آن با سلامت عمومی و برخی عوامل مرتبط با آن
1398/7/14
-
۸ بار
۴
تأثیر تمرین مقاومتی و مکمل سازی- هیدروکسی بتا- متیل بوتیرات بر پاسخ پروتئین واکنشگر C با حساسیت بالا و نیمرخ لیپیدی به یک جلسه فعالیت بدنی شدید در موشهای نر بالغ
1398/7/14
-
۹ بار
۵
تعییین شرایط بهینه تولید پپتیدهای با خاصیت آنتیاکسیدانی و مهارکنندگی اکسید نیتریک از هیدرولیز پروتئین کنجاله دانه کدو توسط آنزیم پپسین
1398/7/14
-
۱۲ بار
۶
تأثیر پوشش کیتوزان و بستهبندی اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی خیار (رقم رویال) و مدلسازی ماندگاری آن
1398/7/14
-
۱۷ بار
۷
ارزیابی اثرات نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی بر ویژگیهای شیمیایی، میکروبی و حسی فیله کپور نقرهای
1398/7/14
-
۸ بار
۸
بهینه سازی سس مایونز با استفاده از شیرکنجاله فندق به عنوان جایگزین زرده تخممرغ در سطوح مختلف صمغ زانتان- گوار به روش سطح پاسخ
1398/7/14
-
۱۵ بار
۹
بررسی افزایش پایداری اکسیداتیو روغن پسته با استفاده از امولسیفایر منوگلیسیرید و روغن کاروتینو در دمای ۶۰ درجه سانتیگراد
1398/7/14
-
۱۱ بار
۱۰
پایش عوامل خطر در فرآورده های سرخ شده صنعتی و صنفی کشور
1398/7/17
-
۹ بار
۱۱
تأثیر افزودن پودر هسته خرما بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی اسنک اکسترود شده حاوی آرد ذرت در طی انبارمانی
1398/7/17
-
۱۴ بار
۱۲
تأثیر اشعه گاما بر اکسیداسیون چربی، نیتروژن فرّار تام، رنگ و مقدار باقیمانده نیتریت در فرآوردههای گوشتی با درصد گوشت متفاوت
1398/7/14
-
۱۸ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه