فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1398، جلد ۱۴، شماره ۳
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی اثر مکمل‌یاری با سیترولین بر شاخص‌های کبد چرب غیر الکلی: کار آزمایی بالینی تصادفی کنترل‌دار 1398/7/14 - Get XML Data ۱۸ بار
۲ تأثیر مکمل‌یاری کوآنزیم Q۱۰ بر فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی و شاخص پراکسیداسیون لیپیدی در زنان مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس 1398/7/14 - Get XML Data ۱۰ بار
۳ شیوع ناامنی غذایی در زنان باردار شهر خرم‌آباد و ارتباط آن با سلامت عمومی و برخی عوامل مرتبط با آن 1398/7/14 - Get XML Data ۸ بار
۴ تأثیر تمرین مقاومتی و مکمل سازی- هیدروکسی بتا- متیل بوتیرات بر پاسخ پروتئین واکنشگر C با حساسیت بالا و نیمرخ لیپیدی به یک جلسه فعالیت بدنی شدید در موش‌های نر بالغ 1398/7/14 - Get XML Data ۹ بار
۵ تعییین شرایط بهینه تولید پپتیدهای با خاصیت آنتی‌اکسیدانی و مهارکنندگی اکسید نیتریک از هیدرولیز پروتئین کنجاله دانه کدو توسط آنزیم پپسین 1398/7/14 - Get XML Data ۱۲ بار
۶ تأثیر پوشش کیتوزان و بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی خیار (رقم رویال) و مدلسازی ماندگاری آن 1398/7/14 - Get XML Data ۱۷ بار
۷ ارزیابی اثرات نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی بر ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی فیله کپور نقره‌ای 1398/7/14 - Get XML Data ۸ بار
۸ بهینه سازی سس مایونز با استفاده از شیرکنجاله فندق به عنوان جایگزین زرده تخم‌مرغ در سطوح مختلف صمغ زانتان- گوار به روش سطح پاسخ 1398/7/14 - Get XML Data ۱۵ بار
۹ بررسی افزایش پایداری اکسیداتیو روغن پسته با استفاده از امولسیفایر منوگلیسیرید و روغن کاروتینو در دمای ۶۰ درجه سانتی‌گراد 1398/7/14 - Get XML Data ۱۱ بار
۱۰ پایش عوامل خطر در فرآورده های سرخ شده صنعتی و صنفی کشور 1398/7/17 - Get XML Data ۹ بار
۱۱ تأثیر افزودن پودر هسته خرما بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی اسنک اکسترود شده حاوی آرد ذرت در طی انبارمانی 1398/7/17 - Get XML Data ۱۴ بار
۱۲ تأثیر اشعه گاما بر اکسیداسیون چربی، نیتروژن فرّار تام، رنگ و مقدار باقیمانده نیتریت در فرآورده‌های گوشتی با درصد گوشت متفاوت 1398/7/14 - Get XML Data ۱۸ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه