صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 6 مرداد 1404
فهرست مقالات
میکروب شناسی مواد غذایی
، 1397، جلد ۵، شماره ۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
مطالعه اثر نیسین بر بار میکروبی گوشت فیل ماهی پرورشی (Huso huso) در دمای انجماد و یخچال
1397/12/28
-
۸ بار
۲
میزان آلودگی، کمیت و تنوع گونهای باکتریهای اسپوردار هوازی در ادویهها و گیاهان معطر عرضه شده در تبریز
1397/12/28
-
۸ بار
۳
جداسازی و غربالگری باکتریهای تولیدکننده اگزوپلیساکارید از محصولات لبنی بومی استان کرمان و شناسایی مولکولی آنها
1397/12/28
-
۸ بار
۴
تأثیر موسیر بر قابلیتزنده مانی باکتریهای پروبیوتیک و برخی خواص فیزیکوشیمیایی و پذیرشکلی ماست همزده کمچرب
1397/12/28
-
۸ بار
۵
شناسایی فنوتپی و ژنوتیپی گونههای مختلف شیگلا از غذا براساس ژن IpaH و تعیین الگوی آنتیبیوتیکی جدایهها
1397/12/28
-
۸ بار
۶
بهینه یابی شرایط استخراج عصاره قره قاط (Vaccinium macrocarpon) به روش خیساندن و بررسی اثر ضد باکتریایی آن
1397/12/28
-
۶ بار
۷
غنیسازی ماست بادمجان با عصاره الکلی شیرینبیان و اثر آن بر هلیکوباکتر پیلوری
1397/12/28
-
۶ بار
۸
بررسی اثر دود گرم و طبیعی چوب درخت گلابی بر خواص شیمیایی و میکروبی ژامبون مرغ عمل آوری شده بدون نیتریت
1397/12/28
-
۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه