این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1398، جلد ۱۶، شماره ۸۶
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ اثر ضد میکروبی عصاره کاردین (Biarum bovei) بر اشریشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس: مطالعه در محیط in vitro و همبرگر 1397/11/30 - Get XML Data ۵۷ بار
۲ ارزیابی و مقایسه خصوصیات فیتوشیمیایی و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی برخی ریز میوه‌های دارویی جمع‌آوری شده از منطقه خان‌درسی ارومیه 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۳ تولید ‌ماست‌ هم‌زده فراسودمند حاوی پودر تره‌کوهی(Allium iranicum) و ‌بررسی خواص فیزیکوشیمیایی،‌ حسی و ماندگاری‌آن 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۴ بررسی و بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولی از دانه آفتابگردان آجیلی و مقایسه فعالیت آنتی‌اکسیدانی آن با آنتی-اکسیدان سنتزی در پایداری اکسیداتیو روغن آفتابگردان 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۵ به‌کارگیری روش سطح پاسخ در بهینه‌سازی فرمولاسیون نان مسطح برنج، حاوی خمیر کنجد و هیدروکسی‌پروپیل‌متیل‌سلولز 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۶ مقایسه روش کم انرژی و پرانرژی در ساخت نانوامولسیون روغن هسته انار حاوی مخلوط سورفکتانت های غیر یونی 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۷ افزایش انبارمانی آرد ارزن با استفاده از تیمارهای حرارتی-رطوبتی و مایکروویو 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۸ مدل‌سازی استخراج روغن از دان سیاه به کمک پیش تیمار ترکیبی ریزموج – میدان الکتریکی پالسی با شبکه‌های عصبی مصنوعی 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۹ بهینه‌سازی فرآوری ماست کم‌چرب پری‌بیوتیک حاوی اینولین تحت تاثیر دما و نیروی برشی مختلف 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۰ تعیین مقادیر ترکیبات فنولی و فعالیت رادیکال‌گیرندگی عصاره استخراج‌شده ازبرگ‌های گیاه چویل (Ferulago angulata) با تکنیک مایکروویو و روش غرقابی 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۱ مقایسه تاثیر تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر کنترل پوسیدگی، خواص کیفی و برخی فلاونوئیدهای میوه پرتقال تامسون ناول در انبار سرد 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۲ بررسی تغییرات ویژگی های فیزیکو-مکانیکی نقل گردویی طی زمان نگهداری: مطالعه نقش افزودنی ها 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۳ بررسی رهایش اسانس بادرنجبویه انکپسوله شده در ماست بوسیله روش ریز استخراج مایع-مایع پخشی و کروماتوگرافی گازی 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۴ اندازه‌گیری کمی رنگ‌های مصنوعی مجاز خوراکی در موادغذایی: افزایش سلامت و ایمنی غذا 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۵ بررسی اثر پیش تیمار مایکروویو بر کیفیت خلال‌های خشک سیب‌زمینی با استفاده از روش سطح پاسخ 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۱۶ بهینه‌یابی اثر سطوح مختلف استارتر، مخمر و زمان نگهداری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی نوشیدنی کفیر با استفاده از روش سطح پاسخ 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۷ بررسی اثر غنی سازی آرد گندم با آرد لوبیا چیتی بر ویژگی‌های فیزیکی، حسی و ماندگاری کیک 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۸ مقایسه اثر تریپسین ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) با آنزیم های تجاری بر خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده سویا 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۹ تهیه فیلم رنگی آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی پکتین حاوی اسانس زنیان و رنگدانه بتاکاروتن و بررسی ویژگی‌های آن 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۲۰ بررسی تجمع زیستی فلزات سنگین در بافت خوراکی عضله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio linnaeus, ۱۷۵۸) رودخانه سیاه درویشان استان گیلان 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۲۱ بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و مورفولوژی فیلم نانوکامپیوزیت آلژینات سدیم حاوی نانوذرات چربی جامد 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۲۲ بررسی تغییرات کمی و کیفی ترکیب اسیدهای چرب کنسرو فسنجان در طی فرایند و زمان ماندگاری 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۳ اثرات سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر و برخی پایدارکننده‌ها بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و حسی ماست منجمد 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۲۴ ارزیابی تأثیر پوشش ژل آلوئه‌ورای حاوی سالیسیلیک‌اسید و عصاره آویشن بر ماندگاری پسته تازه در طی نگه‌داری 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۲۵ بررسی اثر عصاره برگ زیتون بر خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم‌‌ خوراکی بر پایه زئین ذرت 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۶ اصالت‌سنجی آب‌لیموهای مصرفی استان گلستان با استفاده از کروماتوگرافی مایع جفت شده با آشکارساز جرمی 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۷ اثر تیمارهای استخراج با کمک اولتراسوند و سیال فوق بحرانی بر خصوصیات آنتی‌اکسیدانی و آنتی‌میکروبی عصاره دارچین 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۲۸ اثر روشهای استخراج با کمک اولتراسوند و سیال فوق بحرانی بر خصوصیات آنتیاکسیدانی و آنتیمیکروبی عصاره دارچین 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۲۹ ارزیابی میزان کارایی لوتئولین بر پایداری روغن های زیتون و کانولا در درجه حرارت های مختلف بر اساس مکانیسم مهارکنندگی 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۳۰ اثر پودر تفاله هویج بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان فاقد گلوتن 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه